Inlägg från: LAMadde |Visa alla inlägg
  • LAMadde

    USA trad

    Tjejor.. Vaknade upp imorrse.. och jag är fortfarande rätt pissed off på tjejen vi va hos. Tror ni jag kan ringa och 'klaga' så jag får komma en ggn till utan att betala?! När det kommer till sånt här e jag tyvärr rätt svensk och feg och vill inte 'va till besvär'.. Men det här skulle va mitt 'stora' UL.. och det jag sett fram emot mest.. Om jag inte gått på ett extra UL i v.15 så hade ju detta varit mitt första och enda UL. Josh verkar inte förstå varför jag e så upprörd och tycker inte de spelar nå roll..Hmm va ska ja göra??

    Saargr - Grattis i efterskott!

    Hedda och Isabell- Jättesöta tomtenissar ni hittat

  • LAMadde

    Idag har ja vari på Dennys och mumsat frukost.. hmmm.. frukostmat som ägg och  bagels är verkligen de enda cravings jag haft. Inga pickels lr pizza lr glass. Ge mig en bagel med cream cheese så är jag glad och nöjd

    Dom har öppnat ett Whole Foods här i närheten.. så igår tog jag med mig Josh och köpte på mig saffran (som kosta en arm och ett ben haha) och lite annat smått och gått.
    Vilken underbar affär Härligast va bak- och choklad-diskarna
    Och såklart alla underbara blommor dom har utanför.. ska def. tillbaka och
    köpa på mig lite fina jul arrangemang.

    Vilka av er har köpt på julgran?! Jag har sett hur många som helst som kört runt med julgranar på taket på sina bilar i helgen.. dessutom har många börjat sätta upp sina jul-dekorationer. Mysit

    Nu ska jag försöka mig på att baka brownies.. yum..
    Trevlig söndags-kväll tjejor.

  • LAMadde

    Cheesecake Factory's Vanilla Bean Cheesecake. OMG! Yummy.
    Dessutom har dom ju gudomliga Martinis
    En annan kedjerestaurang jag gillar är P.F Changs, jättegoda lettuce wraps.

    De där med mataffärer.. Här där jag bor har vi Ralphs, Albertson's, VONS, Whole Foods, Trader Joe's, Pavilions.. och det är nog alla tror jag. Finns säkert fler som ja inte kommer ihåg nu

  • LAMadde
    AHöst skrev 2007-12-05 03:37:30 följande:
    Sa jag har en undran. Maken har sett i nagon tidning om nagon form av digital recorder dar man kan spela in tv-shower och ladda ner pa telefonen. Men jag kan da inte hitta nagot sadant och kan inte fa nagon mer information fran honom. Det skulle vara en perfekt julklapp. Nagon som har en aning om vad detta ar for nagot?
    Det har jag sett nån reklam för på TV.. kommer inte ihåg på rak arm vilket företag det var. Ska kolla lite o se om ja kommer på de.  

    Annars har vi en kul grejj som han kanske skulle gilla.
    De är en grejj man kopplar in på sin TiVo och kopplar upp mot internet.
    Så kan du sitta på andra sidan jorden och kolla på 'din' TV. Dvs du kan kontrollera din TV genom datorn.. Sen vet jag att Josh har nån grejj som kan spela in TV program så han kan ha dom på sin iPhone och på min iPod..
  • LAMadde
    Mealla skrev 2007-12-05 04:14:09 följande:
    LAMadde,vi funderar pa en tivo, tycker ni om er? (fast mannen maste naturligtvis ha HD tivo som typ kostar $500 mer an vanliga tivo...) men jag gillar hela ideen med tivo, det verkar smidigt pa nat satt.
    I can't live without my TiVo
  • LAMadde
    AHöst skrev 2007-12-05 04:10:32 följande:
    LAMAdde! Nejmen, det finns!!! Vad ar det for grej Josh har? Och om du kommer pa vad det ar du sett reklam for skulle jag vara saaa tacksam!
    I FOUND IT, I FOUND IT..!!!

    Josh har en iPhone, dvs mer en mp3 än en telefon,
    så han får allt sånt från datan.

    Men de här hitta ja på AT&T's hemsida:
    www.wireless.att.com/learn/messaging-internet/media-entertainment/video.jsp

    Ingen aning om hur det funkar, du får läsa där och se om
    det är det han pratade om..
  • LAMadde

    Vem här i tråden berätta för mig att dom skulle köpa en Bumbleride Queen B vagn?? Va ett tag sen, men de va nån som sa att hon skulle köpa en i brunt Jag är i valet och kvalet mellan den och en Rock Star Infinity.. Så tips tack

  • LAMadde

    TingTing.. Kan jag komma och festa med dig Du får vänta tills April när bebben min kommit ut, men sen så Låter som ni har det riktigt skojj på helgerna. Här sitter jag, 23år och känner mig som en hemmafru.. Buuu.

    De där me att dejta.. jag har aldrig varit på en dejt, och när man säger de till Josh så kollar han på mig som om jag vore knäpp.. Jag har haft pojkvänner/kk's/killar jag inte vet vad jag kan kalla det.. mer än KK men inte pojkvän. Men aldrig blivit utbjuden på 'dejt' av nån jag inte 'känner'. Funkar som sagt lite olika här jämfört med de killar ja träffat på i sverige..

  • LAMadde
    CC - Haha.. du skulle sett mig innan ja träffa Josh.. Ojojoj. Partypingla minst sagt Har lagt upp några snygga bilder på min blogg från kvällen jag träffade Josh på Ios i grekland
    Här är det som sagt mest middagar och sånt.. Min sister-in-law är 6år äldre än mig, men jag tror inte riktigt hon va ute och festade när hon va yngre. Men sen jag kom hit har hon blivit mer och mer av ett party animal Hon är den enda jag verkligen 'festar' med här, hon har väl några år att ta igen Josh och hans bror kollar jämt snett på oss när vi sätter igång med våra margaritaz och tequila shots..

    MEN kan tillägga att jag inte saknar mitt festande alls (bara yttepyttelite ibland då och då).. oc trivs väldigt bra med att gå ut på parmiddagar eller att kunna sitta framför TV:n med Josh och dricka ett glas vin
  • LAMadde

    MariaNJ - Oh vilka fina bröllopskort. Var hade ni bröllopet? Du va verkligen en jätte vacker brud

    -

    Nu senaste veckan har ja börja känna mig sååå gravid. Har ont här å där, svårt att andas, blir trött av att gå lr när jag är i gymmet, svårt att ställa sig upp..
    Och värst av allt:

    Vi ska till mexico nästa vecka så igår och i förrgår va ja iväg för att leta lite nya kläder.. shit pommesfrittes.. en provhytt är inte rätta stället för en gravid kvinna!! Jag har inte köpt nya kläder på ett bra tag och blev smått förvånad när jag såg ut som en stoppad korv i hälften av kläderna (i storlek S) jag plockat med in i hytten.. Det är ju på mode nu med glitter klänningar, så 2-3sånna skulle ja såklart prova.. hahaha.. så jag såg inte bara ut som en stoppad korv, jag var dessutom en GLITTRIG korv. ojojoj.

Svar på tråden USA trad