• Wagram

    USA trad

    Hej! Jag tog en liten paus, men nu ar jag tillbaka i traden. Hoppas alla mar bra!

  • Wagram

    Hej alla! Vi aker ocksa till Sverige, pa Lucia. VI har ocksa TiVo och nar man val har skaffat sig det kan man inte leva utan det. Rekommenderas starkt! (Speciellt nar man har sma barn. Utan det hade vi inte fatt se ett enda helt tv-program under min sons forsta ar!).

  • Wagram

    Charly: Jag fattade inte heller att vi skulle aka pa samma dag. Men jag aker via Bryssel med American. Kanske ses vi pa flygplatsen (da far du traffa man och son ocksa). Vilken tid aker ni? Vart flyg ar vid tre, tror jag.

  • Wagram

    Har ar en massa sno. Harligt och juligt! Lite trakigt ar det dock att barnvakten vi hade for att kunna ga pa min mans foretags julfest pa lordag backat ur. Vi har forsokt leta, men inte hittat nagon ersattare, sa nu ser det ut som om en av oss (=jag eftersom det ar min mans foretag) far stanna hemma
    For tusende gangen tanker jag pa hur mycket lattare det hade varit om vi hade haft familj i narheten!

  • Wagram

    Charly: Tack for erbjudandet, men vi har hittat nagon som formodligen kan stalla upp (var gemensamma bekant, faktiskt) sa det har ordnat sig. *Phew!*

  • Wagram

    Charly: Du som ar sa snall!

    Jag har heller aldrig varit singel i USA - och det ar jag glad for. Det verkar sa jobbigt att dejta har, alla oskrivna regler man skall folja, allt flortande till hoger och vanster innan man ar "exclusive" osv. Dessutom ar det sa svart att vara kompisar med nagon av motsatta konet, vilket ar hur alla mina forhallanden borjat. Jag bodde har ett ar sjalv medan min man jobbade utomlands och sokte jobb i USA, och da hande det att jag traffade killar som jag hade roligt med och ville lara kanna battre (som vanner, ingenting mer). Men sa fort jag sa att jag var gift var det tack och adjo. Den enda anledningen for singelkillar att t ex ga pa bio med en tjej var tydligen att forsoka bli tillsammans med henne. Om det inte fanns nagra utsikter for att det skulle handa var det inte intressant langre. Resultatet blev att mitt umgange blev ganska ensidigt...bara par eller tjejer (och tom med par var det lite krangligt, eftersom tjejerna ibland var valdigt misstanksamma). Ar det sa himla konstigt for en tjej och en kille att bara vara kompisar? Jag har massor av killkompisar i Sverige (en del som jag lart kanna efter att jag gifte mig) och det har aldrig varit nagra problem, men har ar det tydligen omojligt!

  • Wagram

    CC: Charly har jag traffat i verkligheten, sa jag kan saga det. Dig har jag inte traffat, men du ar sakert ocksa jattesnall!

  • Wagram

    CC: Ja, visst hander det i Sverige ocksa, men jag har en kansla av att det ar annu svarare att vara kompis med en kille i USA.

Svar på tråden USA trad