Inlägg från: Mackenzie Grace |Visa alla inlägg
  • Mackenzie Grace

    USA trad

    Sa alla ar medveten, jag har bytt mitt "smeknamn" fran BABY FAT till Mackenzie Grace, sa alla vet och inte tar miste Var ju anda pa tiden.

  • Mackenzie Grace

    Jag skulle ha rostat pa John Edwards om han fortfarande var i loppet. En manniska som byggt upp sitt liv fran noll. Han var den jag hejade pa. Blev sa grymt forvanad nar han stod av.

  • Mackenzie Grace
    bubbly skrev 2008-02-11 23:56:28 följande:
    Hej och hopp... Då var det alla hjärtans dag..Vad köper man till en kille i pressent här? Hemma firar man ju inte det alls..Alla omring mig är helt besatta..Några idier eller klocka ord:)
    Jag koper alltid nagot personligt till min man, ga in pa www.personalcreation.com , man kan personlisera allt speciellt for sin kara. Han gillar det, blir en riktig softy.
  • Mackenzie Grace
    LAMadde skrev 2008-02-19 04:27:24 följande:
    Vi har inte heller kommi fram till ett namn.. men vi väljer mellan Abigail och Ashlee tror ja.Men minst en ggn i veckan ser jag ett nytt namn jag gillar, så vi får se va hon ser ut att heta när hon ploppar ut Margaux heter min sister-in-law.. så för mig är det ett 'vuxen' namn. Jag gillar Lea och Clara bäst.. Tycker ni inte bättre om Lily än Lilja? För det tror jag folk kommer svårt att stava och uttala?
    Vi tankte pa Abigail ocksa innan vi bestamde oss for att ga med namn pa M Jag gillar Abigail mest, sa amerikanskt Jag bestamde mig for Mackenzie for det var amerikanskt och jag ville inte att dom i Sverige kunde uttala det, sa som i Anders eller Hanna. Om ni fattar
  • Mackenzie Grace
    julmusten skrev 2008-02-19 14:39:21 följande:
    Mackenzie Grace skrev 2008-02-19 14:25:27 följande: Va?? Vill du inte att mormor och morfar och slakt och vanner i Sverige skall kunna uttala din dotters namn??? MacKenzie tycker jag ar ett ratt sa bra amerikanskt namn eftersom det ar relativt latt att uttala for svenskar trots att det ar sa typiskt engelskt. Vi hade det pa tapeten ett tag, men det kandes for langt for oss. Vi har ett ratt sa langt efternamn sa det skulle ju bli lite for mycket kandes det som.
    Dom kan uttala hennes namn men jag ville att det skulle sticka ut i Sverige, och ett amerikanskt namn gor det. Jag vill bara ha amerikanska namn till mina barn. Och hade vi varit i Sverige hade jag valt svenska namn.  Vi har raka motsatsen, vi har ratt sa normal kort efternamn
  • Mackenzie Grace
    Wagram skrev 2008-02-19 21:42:57 följande:
    Vi tanker tvartom, att eftersom det amerikanska iflytandet blir sa stort anda, eftersom vi bor har, vill vi ha nagonting som anknyter till vart ursprung. Kanner du mer att du vill ta avstand lite grand fran Sverige? Pratar du svenska med din dotter sa att hon far kopplingen via spraket?
    Joo, det ar det enda sprak jag pratar med henne och hennes pappa pratar ju engelska med henne.
  • Mackenzie Grace
    FRILA skrev 2008-02-19 21:45:02 följande:
    Hej alla USA bor!!!Tänkte kolla om nån kunde hjälpa mig, jag e en shopping galen mamma med tre barn. Just nu skulle jag mer än gärna vilja vara i era trakter med all grym shopping!! Iallafall har en vän som skall åka till New york i April, har lovat att köpa converse o crocs till mina barn har förstått att dom typ kostar 150 kr????Skulle vilja att hon köpte RALPH LAUREN stickad tröja m flaggan på magen också, jag undrar om nån av er vet vad dom kostar i Usa.........hoppas någon vet///////////////Frida
    Om du tankte kopa RL till barn finns det ju en massa pa Dillards.
  • Mackenzie Grace
    LAMadde skrev 2008-02-20 02:39:57 följande:
    .. måste få skriva av mig lite Jag gillar som sagt inte min svärmor spec bra. Hon är otroligt gå-på-ig och även fast Josh är mellanbarn så behandlar hon honom som en liten bebis. Hon vill jämt va the center of attention, är högljud och pratar jämt innan hon tänker.. Så rätt ofta säger hon elaka saker (som enligt henne säkert inte låter elakt). Iaf så har vi ju vari i indiana i helgen.. vi bode hos Joshs bror och hans familj. Jag och Josh blir JÄMT sjuka när vi umgåtts med hans brorsöner (dom är 4, 2 och 1). Varenda ggn vi varit hemma hos dom lr att dom vari här så blir vi dundersjuka. Denna ggn va inget undantag och nu sitter jag här med 38 graders feber och världens dunderfökylning med hosta och allt.. Iaf så skrev jag ett mail till svärmor för att tacka för att hon hjälpte till med babyshowern.. och på slutet så skrev jag att jag va jättesjuk och att vi säkert blivit sjuka för att vi bodde med barnen (som alla tre dessutom sprang omkring och hosta och spydde när vi va där!!). Nu fick jag svar.. istf att skriva: Krya på dig lr nåt sånt så har hon skrivi världens längsta mail om att barnen är sååå healthy och att dom inte alls är sjuka och att jag och josh inte alls blivit smittade av dom. Att det är så löjligt av mig att skylla på barnen.blablabla.. SPELA ROLL LIKSOM???? Gahhh va irriterad ja blir. Varför kan hon aldrig ge upp..?? Nu när ja är sjuk och inte alls på humör för hennes uppläxningar så skrev jag tillbaka att det visst är barnen som smittat oss.. eftersom dom hostat hela helgen och dessutom spytt vid middagsbordet!! Vad vet hon liksom?? Jaja.. världens I-landsproblem, ja vet.. Men jag är verkligen jättesjuk och inte alls på humör att bli överkörd av henne..Så nu har ja skrivi av mig Thank God att hon bor på andra sidan landet..
    Jag har problem med min svarmor ocksa. Jag har sagt bort all kontakt. Hon har en formaga att ringa min mans ex fru och dom ar basta vanner. Varje gang det hander sa far vi ett papper fran hennes advokat att hon vill ha mer pengar. Jag sa till min svarmor att jag inte vill ha nagot att gora med henne och att hon far valja mellan henne och oss. For det ar dumt, att hon inte respekterar sin egen son nog mycket for att sluta. Men hon ar en san dar som vill veta allt. Sen ringer hon beklagar sig till oss om hur synd det ar om henne, att dom har det sa svart. Vilket ocksa ar strunt prat, for Joe ger henne sa mycket pengar att det betalar mer an halften av deras rakningar.

    Tragiskt, jag tal dom inte och pa Lordag ska vi alla vara under samma tak, svarmor och ex frun. Ska bli spannande, jag ska halla mig langt borta.
  • Mackenzie Grace

    Emsebamse, som svaret jag skrev pa Julmustens fraga: Jag pratar bara svenska med henne och min man pratar engelska, tillsammans med resten av befolkningen runt om oss

Svar på tråden USA trad