Inlägg från: flowerLowa |Visa alla inlägg
  • flowerLowa

    USA trad

    hej! har precis kommit hem från en semester på 2 veckor som jag spenderade hos min kusin som bor i Alexandria utanför D.C. Tror att jag känner av jetlegen rejält nu.. är inte ett dugg trött men borde sova för att vända tillbaks dygnet..

    längtar verkligen tillbaka till USA, det är så mycket att uppleva.. hann inte börja längta hem.. sverige känns så trist i jämförelse!

    saknar ni sverige?


    Ingen människa äger hela sanningen, bara en tolkning av den
  • flowerLowa

    jasså.. för mej var det helt tvärtom. inga problem när vi åkte till usa.. åkte 7 på morgonen från sverige svensk tid och var framme 23 på kvällen i usa amerikansk tid.. 6 timmars skillnad... då var det ju natt och eftersom man vart uppe drygt 24 timmar så somnade man som en gris.. nu när vi åkte hem dock så åkte vi ca 12 på dagen amerikansk tid och var framme 16 svensk tid.. varit uppe drygt 24 timmar även då.. somnade kl 19, vaknade 1 på natten och var klarvaken.. somnade om igen och vaknade ännu en gång 9 på morgonen.. somnade om igen till 13.30.. så nu är jag helt klarvaken.. men får väl helt enkelt tvinga mej i säng snart så jag inte förstör morgondagen...


    Ingen människa äger hela sanningen, bara en tolkning av den
Svar på tråden USA trad