• Vaja

    Sims2 nr 11

    Idag när jag skulle bygga lite kunde jag inte få dit dörrar och fönster. När jag försökte sätta dit det stod det i en ruta att jag måste "placera mitt på rutan". Gjorde det, men det går inte få dit. De fortsätter att vara röda och kan inte placera någonstans. Första gången jag tänkt bygga efter att ha installerat Jorden runt.

    Någon som vet vad det kan bero på?

  • Vaja

    Nu har jag problem med att kunna bygga igen. Ställde en fråga för någon vecka sedan om att jag inte kan få dit dörrar och fönster. Ingen som svara alls Ledsen Så jag gjorde en ominstallation på jorden runt. Fungerade bra ett tag, men nu är problemet tillbaka igen Ledsen

    Någon som vet vad det kan bero på?

    Använder iofs boolprop-fusket, kan den vara orsaken? Har inte haft det minsta problem med det före jorden runt.

  • Vaja
    ÅsaKj skrev 2008-01-10 20:52:35 följande:
    Vaja skrev 2008-01-10 12:25:04 följande: Använder du fusket "moveobjects on"? Har man det på går det inte att sätta dit dörrar och förnster nämligen. Om man kan få samma sag med boolprop vet jag inte. Du har förståss testat att stänga av boolpropfusket?Har du några downloads? Om du har det så plocka bort downloadsmappen, starta om spelet och testa igen. En download som inte funkar ihop med jorden runt skulle kunna ge detta problem.Spelar du med någon no-dvd crack? Vissa av dem kan ge problem i byggläget. Skaffa i så fall en annan crack eller använd dvd-skivan i stället.Hoppas detta kan vara till någon hjälp. Annars kan du försöka läsa på hjälpsektionen i sims2wiki om de har några fler tips: www.sims2wiki.info/wiki.php
    Använder inte "moveobject" så den kan det inte vara.
    Att stänga av boolprop hjälper inte heller.
    Min man fixade en ny crack, ingen förändring.
    Tyvärr hittar jag inte skivan så jag kan testa med den
    Har inte läst sims2wiki ännu, får göra det.

    Hoppas annars att nästa pack går bättre.
  • Vaja

    nu har jag läst inne på soms2wiki ang mitt problem. Skall testa boolprop snapobjectstogrid true. Om inte det fungerar får jag hoppas att det blir fixat med nästa pack.

  • Vaja

    Nu kan jag fixa med dörrar och fönster igen. Efter att ha använt mig av boolprop snapobjectstogrind true så fungerar det äntligen igen.

    Tack ÅsaKj för tipset till sims2wiki där jag hittade lösningen. 

  • Vaja

    Sedan jag installerade Jorden runt kan man inte se på tv:n/dator. Eller se och se. Man hör att tv:n/datorn är på men rutan är svart.
    Jag får numer bara tjejer. Innan Jorden runt blev det mest pojkar och några tjejer. Men inte en pojke ännu. Hoppas att det kommer snart.

    Den här Bachelor-utmaningen. Vad går den ut på? Vad "behövs" för att köra den?

  • Vaja
    Lady Namárië skrev 2008-01-21 18:38:44 följande:
    Inget annat än Sims 2 behövs. Här är länken: bbs.thesims2.ea.com/community/bbs/messages.ph...ägg två förklarar det dag för dag. Du gör en ungkarl/ungmö och sju singlar (enklast är om de är av motsatt kön, då slipper man hålla reda på vem som är huvudpersonen ). Ingen skall känna varann sedan innan. Sedan spelar du varje dag på det sätt reglerna anger. Klockan 12 varje dag pausar du och kollar relationsstaplarna. Den som ligger lägst åker ut. Här är bloggen från min "första säsong": picasaweb.google.se/greaseboy/TheBachelorSSon...
    Hur stor tomt hade du?
  • Vaja

    Nu har jag spelat en del sims igen. Men jag får bara tjejer. Inte en enda kille ännu Förvånad Innan jag installerade jorden runt fick jag mest killar och någon tjej, men nu bara tjejer. Jag får hoppas att det blir kille snart, har så svårt med tjejnamn Glad

    Är det någon mer som inte kan "se" på tv:en? Simmarna tittar men rutan förblir svart, man hör bara ljudet. Likadant vid datorn. Någon som vet vad det kan bero på?

Svar på tråden Sims2 nr 11