Inlägg från: alisandra |Visa alla inlägg
  • alisandra

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Hahaha.


    micorazón skrev 2007-12-17 14:53:29 följande:
    är väl inte den bästa kombinationen kanske? Finns en tråd somheter balkanbrudarna som kanske passar lite bättre?
  • alisandra

    Haha, sån ska jag med få! Vilken färg ska du få? :D
    Dom är ju så söta och bra. Bra med både en vanlig och en liten.
    Läääängtar efter den, haha.


    shqiperi82 skrev 2007-12-18 16:22:06 följande:
    Hej alla tjejer!!!Idag och igår har min mamma varit här och tagit hand om mina barn så jag har städat, strykt en MASSA tvätt och slagit in alla julklappar nästan. Igår var min syster här med sina pojkar och vi julpysslade och beställde ännu mer leksaker från www.hiko.se Det är en superbra sida med blilliga leksaker. Extra billigt när man bor nära Jönköping så man kan hämta grejerna på deras lager här!!!Visst blir det mycket julklapapr men det är ju såååå kul att se dem när de öppnar paketen!! Adrian ska bla få en bärbar DVD och målarstaffli (sån med dels griffeltavla och dels vit tavla), helikopter att köra ute m.m. och Mirela ska få docka och docksäng, sån spis från Brio (?) i trä som är dubbel med dels ugn och dels disk ho och så massa tillbehör till den.... osv oosv... Men det är ju så kul!!!! Jag komemr få en sån Elektrolux handdammsugare med skaft som sitter en liten extra handdammsugare på som man kan ta bort. Fattar ni??? ME LIKE!!!!
  • alisandra

    Ja, det är helt sjukt. Tur man inte vet hur fan livet slutar eller när. Man ska verkligen ta dagen som den kommer, jag är inte en sån där "det gör jag imorgon" människa, för det kan ju faktiskt hända att du förlorar morgondagen. Snabbare än du tror!
    Det här var ett bevis på det, så sjukt... fattar inte att det är sant..


    Albu skrev 2007-12-18 20:08:08 följande:
    Beklagara sorgen! Japp jag läste om det i aftonbladet..Tänk vad livet snabbt kan fa en vändning..!!Hoppas du blev nöjd med haret iaf!!
  • alisandra

    Haha, som min Bujar. Han fick G i SFI och han gick typ aldrig dit, det enda som fick göra som han kommer ihåg var att se på pippi långstrump, haha. :D Stackars!
    Han läser inte heller frivilligt haha!
    Bujars kompis Ibrahim kör buss, och han trivs jätte bra med det, han är också k-alban.


    micorazón skrev 2007-12-18 20:41:14 följande:
    usch då.. så sorgligt Japp, helt rätt, plötsligt händer det, man vet aldrig när. Jag är heller ingen imorgon.människa. Besim vill spara en massa pengar tills vi blir pensioärer o sen resa, medan jag vill resa hela tiden o upplvea ALLTING nu typ för man vet ju aldrig... Nä, nu ska jag inte skriva mer ikväll..tror jag.. mannen är påväg hem o jagska hjälpa honom med att plugga till körkortet, svenskl bok o det är inte det lättaste för honom som hatar att läsa tom på albanska Han slutade SFI idag föra tt ha tid att ta körkortet, sen är han lovad jobb på ett bussbolag.jeta: vi ska ändå prata med dem på din mans företag
  • alisandra

    ska försöka fixa en till imorgon, har ju inte hittar kameran, haha. har fortfarande inte visat er mina glasögon ju, haha :D


    micorazón skrev 2007-12-18 20:41:39 följande:
    alisandra: sätt in en bild på nya frisyren, vill  ju seeeeeee!
  • alisandra

    Hehe, sånt är ju bara gulligt! Bujar säger också lite sånna fel och skriver lite med 2 t, litte. Fast han vet att det är fel, haha. Han är så söt! :D


    micorazón skrev 2007-12-18 21:04:48 följande:
    besim ska inte köra, har fått ett städjobb på natten, tjänar sjuuuukt bra!! OB tillägg hela natten u Så det blir dubbel lön..jobabrm ellan 18 o 01 Hemma hela dagen med oss sen Besim är duktig på SFI, har lärt sig en massa, prtar BETYDLIGT bättre nu än när han kom i somras. Men saken är den att dem låter honm inte börja i B gruppen trots att han är bättre än alla andra. De andra i gruppen kan INGEN svenska ALLS! Så taskigt tycker jag.... Besim pratar o förstår svenska helt... säge rbara typ "jag ska cyklar" istället för jag ska cykla.. såna fel.. inget värre!
  • alisandra

    helt otroligt vacker! :D


    PetraDeliu skrev 2007-12-18 21:55:50 följande:
    visst är det fiiint
  • alisandra

    i gamla tråden ;)


    shqiperi82 skrev 2007-12-18 21:55:56 följande:
    har inte sett några recept??
  • alisandra

    Vi får se när det blir, men jag vill absolut flytta dit!


    shqiperi82 skrev 2007-12-18 22:17:56 följande:
    Ja men flytta hit då både Petra och Alisandra!!!!!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!