Inlägg från: Annapanna1975 |Visa alla inlägg
  • Annapanna1975

    Har du Fibromyalgi eller liknande Diagnos?

    Ja, nu-måste-vi-få-till-det-sex är ju inte så roligt!

  • Annapanna1975

    Ja, här är en till morgonseging... Även om jag går upp tidigt kan jag inte "starta" ordentligt förrän vid lunch.

    Stora kravet för att jag ska bli pastor kommer att bli att församlingen går med på att ha gudstjänsterna på eftermiddagar!

  • Annapanna1975

    Tack alla ni som svarat på min något personliga fråga! Hur tråkigt det än är att ha problem med sådant här så är det ändå rätt skönt att kunna tänka: det är normalt för människor med de här sjukdomarna... Känns mindre personligt på det viset...

  • Annapanna1975

    Jag hade tenta i förmiddags och jag tror faktiskt att den gick bra! Helt chockad, för jag har haft skov 3 av 5 veckor som vi har haft på oss för den här tentan. Men det var jättegrundläggande frågor, så det verkar ha gått hur bra som helst.

  • Annapanna1975

    NiXxi,

    förstår vad du menar med oron. Själv pluggar jag nu, är klar om minst 5,5 år! Fibron har blivit stadigt sämre sedan debuten för 10 år sedan drygt. Tankarna kommer: är det någon idé att jag utbildar mig? Kommer jag fortfarande att vara så frisk, när jag är klar, att jag KAN jobba öht? Men vilka alternativ finns..? Det jag utbildar mig till är jag åtminstone intresserad av.

    Och barn! Är jag dum i huvudet som försöker få barn jag kanske inte kommer att kunna ta hand om? Eller bara mänsklig...

  • Annapanna1975

    NiXxi,

    jag pluggar teologi, ska bli pastor i Svenska Missionskyrkan (förhoppningsvis). Är antagen som kandidat iaf, så jag får jobb när jag är klar om jag är frisk nog att jobba.

  • Annapanna1975

    Ekorrfamiljen,

    vad pluggade du då och vilka tentor har du kvar?

  • Annapanna1975

    Vi (jag och min man) har väl egentligen ingenting att skylla på . Vi har inga barn och ingen jobbar skift (bara jag praktiserar i kyrkan ibland kvällstid). Så vi borde kunna sätta igång innan vi blir för trötta, mycket oftare än vad vi gör. Men så sitter vi och läser eller tittar på film istället, tills vi är jättetrötta. Och då somnar jag...

    Fast vi får till det 2-3 gånger i veckan iaf, utom när jag har mens eller skov då... (Då blir det ca 1 gång i veckan)

  • Annapanna1975

    Hmm. Eftersom jag varken gillar blodmat eller inälvor typ lever så har jag fasat för hur jag ska hålla järnvärdena uppe under ev. graviditet. Men nässelpulver kanske ca do the trick! Tack för tipset, Missan!

Svar på tråden Har du Fibromyalgi eller liknande Diagnos?