• turia

    hjälp, för mjuk chokladkola

    ställ den i frysen?
    blanda i blockchoklad

  • turia

    ok.. men nästa gång.. ska du göra detta recept
    1 1/2 dl grädde
    1 1/2 dl socker
    1 1/2 dl sirap
    1 msk smör
    mörk+ ljus blockchoklad
    Blanda allt utom chokladen i en kastrull. Låt koka upp och sedan sjuda tills smeten klarar kulprovet. (ca 1 timme på dubbla detta recept)
    dra kastrullen från värmen och rör i ca 20 g av chokladen. Rör om tills den har smält. Häll upp på bakplåtspapper(gör en lämplig form.
    ställ kallt.. ta ut o skär i bitar
    smält blockchoklad/vattenbad)(ljus blockchoklad o doppa bitarna.. använd en gaffel.

  • turia

    prova vettja.. men koka inte...
    värm upp smeten igen o rör i när du tatt från plattan

Svar på tråden hjälp, för mjuk chokladkola