Mitt vetemjöl tog slut... kan man använda grahamsmjöl?
Jag håller på att göra lussebullar men kan ingenting om sånt här. Jag hade bara 12 av 17 dl =(
Jag håller på att göra lussebullar men kan ingenting om sånt här. Jag hade bara 12 av 17 dl =(
Det går bra det
Yes! tack så mycket =)=)
Man ska ha 2/3 vetemjöl o det är väl ungefär vad du får.
Det står kanske inte, men det står i kokböcker. Man ska alltid ha minst hälften vetemjöl, för att brödet inte ska smula. Grahamsmjöl smular extra mycket, så därför rek. 2/3 vetemjöl. Rågsikt är vete o råg blandat, så det kan man använda utan vetemjöl.
BF 2008 02 23 skrev 2007-12-23 13:04:50 följande:
Oki! Då vet jag!
Nu är lussebullarna gjorda iaf och dom vart jättegoda =)