• Anonym (Kaffedraken)

    V.V.S-tråden. Våga vägra skov! Tråd nummer 10

    hej
    nu har jga hittat hit.... hoppas att julen har varit bra för alla.
    kram på er

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej

    Mumlin: hur har du det? jag har oxå funderat mycket hur de gr för Tessi.

    blir ett kort inlägg här.. läser varje dag men hinner inte skriva så mycket MEN ETT GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej

    God Fortsättning på er alla... nu ska jag åka til jobbet :) Jätte kul!!!!!

    kram

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej

    stor kram på er alla .. även om jag inte skriver lika flitigt så ska ni veta att jag läser och tänker mycket på er. Åkte på ett skov nu innan julhelgen.. ingen hit direkt att sitta på toa halva natten och sen jobba och ha panik att inte i hinna till toa.. hur som helst så ordinerade min doktor att jag skulle prova med pred klysman och det hävde skovet.. otroligt.. tack imurel:) Min doktor ringde i dag och ville höra hur det gick... snällt tycker jag. han försökte ringa innan jul men fick inte tag på mig utan skickade ett brev. Han tog upp lite med imurelt at det inte var aktuellt med någon dosökning för att på så vis hålla mig skov fri.. tydligen låg mina vita blodkroppar lite lågt. men jga är glada tt det gick att häva skovet så redan efter typ 3 veckor mår jag hyfsat i gen ..

    åter stor kram på er.. ni är bäst

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej

    först en kram till alla som mår dåligt.
    Här är det jobb och åter jobb. Vi planerar att flytta till Lindesberg där jag har mitt jobb nu.. så nu försöker vi att sälja vårt hus. så nu får vi se vart jag hamnar.
    En småsak som jag tänker på är att jag vill inte byta sjukhus för min mage, jga känner förtroende för den doktor jag har nu och känner att jag inte har lust att börja om på något nytt sjukhus.. får man gå kvar på ett sjukhus i ett annat landsting än där man bor???
    min mage skötr sig till och från... mindre diarrer men lite smått med blod och slem blir det allt vid toabesök... kör på hårt med predklysman... mitt största besvär är att jag är så fruktansvärt trött hela tiden.. kan det vara en biverkan av imurel? någon som vet?
    kram på er alla

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej

    Molle: Hoppas att det blir bättre för rebecca snart. Kram på er

    Mumlin: vad glädjande att höra att du mår bättre och bättre.

    Madde: Hur går det på jobbet?

    Nalla: sköter sig stumpen?

    Jag är så glad nu har de som ska köpa vårt hus bestämmt sig så nu bär det av till Lindesberg. Vi var och tittade på lägenhet i dag och vi vart sålda direkt så nu är lägenhet klar oxå..

    kram på er alla..

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej

    Som vanligt en kram till er alla..
    jag är så trött att jag tror att jag bryter i hop...suck men så är det väl i perioder.. måste beklaga mig mitt nya beronde heter nu predklysma vilket jag inte kan vara utan att bli dålig i magen.. suck men jag är i alla fall bra mycket bättre än innan imurelbehnadlingen.. men jag har kanske för stora krav jag vill vara helt skovfri vilket jag aldrig tycks bli... suck så har jag så svårt att säga hur det är när nån fråga "det är bra" är min standard kommentar till alla inklusive min doktor.. känns som om jag så gärna vill det så jag intalar mig att det är det..jag vet inte man kanske aldrig blir helt bra magknip och diarrer och blod och slem blandat hör väl till vardagen..
    nog gnällt nu kram på er och tack för att ni finns

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej

    madde: du skrämer inte upp mig, jag kanske behöver en spark så att jag tar tag i saker och ting. jag jobbar mycket heltid och 2 timmars pendling varje dag och det har min mage svårt att klara..
    Såg att du hade det jobbigt med jobb hur går det nu då?

    Lällas: vad skönt att allt är bra med dig nu..

    Jenny F : tack

    fairyfloss: ja du vet hur det är man måste hålla skenet uppe.. jag upplever att jag får springa och kissa oftare på nätterna när jag tagit predklysman, min teori är att det spänner ut tarmen lite så att det blir att trycka på urinblåsan.. lite långsökt men men

    Grådis: hur har du det?

    Nalla; nu är det väl inte så jättelänge tills det blir bebbe? var det i mars?

    Nu en fråga till er som äter imurel, min doktor sa att jag hade en sänkning va vita blodkroppar så en ökning var inte aktuell i nuläget av imurel, fler med erfarnhet av det???

    Nu ska jag umgås med familjen ha en bra helg alla och kram på er

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej

    är lite sur då mitt förra inlägg försvann.. Madde jag kan bara le i genkänade åt din beskrivning hur duktig man är på att förneka att man egentligen mår kasst. jag skäms i bland när jag tänker på att jag är sjusksyrra och duktig på att skicka i väg andra men kass på att gå i väg själv..

    Mina barn är sjuka stackare och det betyder minimalt med sömn och 10 timmars arbetsdag.. har lite svårt att klara det.. suck.. jag är så känslig när jag sover dåligt det är det absolut sämsta för min mage.. fler som får sådana problem???

    är så lycklig för jag har skaffat en bärbar dator och mobilt bredband så nu kan kära datorn hänga med...

    stor kram på er alla en extra till er som mår dåligt nu..
    KRAM

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej

    Madde: ta det lugnt med jobbandet, hur är det annars

    Nalla: Hur mår du

    Grådis: tur att du förgyller tråden med dina kloka inlägg

    Mumlin: hur går det för dig då?

    Madde G kram på dig.

    här är det som vanligt.. minimalt med sömn och kass mage men under kontroll sa bli så skönt när vi flyttar .. 14 mil om dagen är i längsta laget att pendla...

    ha en bra helg nu

    KRAM på er alla... ingen nämnd ingen glömd :)

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej
    ligger nu nerbäddad i sängen fick fara hem i frn jobbet. Har så fruktansvärt ont i magen och är riktigt risig..vet inte vad jag ska göra för att jag har så fruktansvärt ont. trodde först att jag fått magkatar men losec brukar hjälpa men inte nu.... blir kort inlägg men kram på er alla ...

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej

    jag säger bara tack för att ni alla finns för vart skulle jag annars få gnälla och bli förståd.
    Jag känner att jag snart inte klarar mer.. akut hem från jobbet i går fick stanna och kuta på toa vid någon rastplats för jag hade sådana smärtor i magen att jag inte visste hur jag skulle ta mig hem . Nu är den tillbaka rejält den ständiga smärtan magen.. jag var tvungen att vara hemmafrån jobbet i dag för jga hars å ont... jag klarar snart inget mer för att ha det så här är inget liv.. ständigt ´vara rädd att få dessa outhärdliga magsmärtor.. inte veta om jag ska hitta en toa i tid.. aldrig kunna göra någonting av rädsla för att magen ska paja..
    förlåt mit gnäll men just nu känns allt hopplöst..
    kram på er alla

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej
    Grådis: Låter inte som någon hit att du är så svårstucken...fårkomma til "syster sofie" så ska jag fixa det :) . Hoppas i allafall att det går bra när du ska träffa doktorn. Kram på dig

    Mammasknodd: vad bra att du fick en tid så pass snabbt. För mig är kortison i tablettform inget alternativ i nuläget. Jag har predklysman. jag hade stora problem att sluta med kortison sist jag åt det och 8 veckors dos vart 16månaders kortison ätande och då hade jag inte 5-10mg som underhållsdos utan 20-30mg dagligen efter nedtrappning för annars vart jag dålig. Så det är uteslutet med alla biverkningar och min läkare var inte heller så pigg på det.

    Tindras äitit: Hoppas att du blir bättre snart

    Lällas: Hur har du det?

    Nalla: hur mår du?

    68an: kram på dig. Vart du tvungen att op. frakturen ?

    här har jag typ legat hela dagen känner mig överkörd typ..har så ont i sidan av magen...känns som om jag håller på att få ett riktigt stort skov.. men i morgon måste jag till jobbet.. får försöka at bita i hop och vänta med och äta tills jag kommer hem

    kram på er alla

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej

    molle: hoppas att rebecca blir bättre snart

    Jajja: vad skönt att höra att du mår ok. Jag är uppe i maxdos imurel av vad min blodprover säger att jag klarar.

    Madde: hur har du det?

    GrådiS: hur mr dU?

    Nalla: min läkare på MVc var skitsur när hon hade fått brev av min doktor ang snitt. De har sån ovilja mot snitt fast det är väl befogat att få det. Jag upplevde att det var väldigt smidigt med själva snittet. KLart på 30min :).

    Jag har lite frågor jag skulle behöva svar på jaghar väldigt ont i magen vissa dagar stört diarre för att nästkommande vara hård i magen. EWn hel del blod och slem är det med oavsett om jag är hård eller lös i magen. Kan det vara så vid ett skov att det blir omväxlande? Flera som upplevt samma sak? Det som är klassiskt för mig är den mkt speciella magsmärtan som alltid kommer när jag är dålig. Min dktor ringde i går och jag ska få en tid snart för ny tarmus.

    ha det bra nu alla. KRAM

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej

    Nalla: Krya på dig. Hoppas att det är bättre i morgon med halsen

    Lällas: helt rätt tjata tills du får hjälp.

    Men jag måste bara kommentera om långvarig hosta OFTAST är detkänsliga luftrör, kan vara lindrig astma,någon infektion när eller allergi allt från något man äter till något i miljön när det handlar om unga människor är det sällan att det är några farliga eller ovanliga sjukdomar.

    madde: kram på dig.

    Mumlin: Hur går det för dig? Ser proverna forsatt bra ut?

    jajja: Lider med dig. skickar en stor kram till dig

    Grådis: håller tumaran för dig att allt går bra oss doktorn

    fairyfloss: ja aldrig kan något vara normalt. Förstår hur du känner.

    här är det sådär halvbra. Magen krånglar, det krånglar på hemma fronten. men så är det väl i bland.

    kram på er alla

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej
    ville bara ge er alla en kram. Läser ofta men skriver mindre nu. Här är det upp och ner som vanligt.... jag känner att jag inte hinner sitta så mycket vid datorn...ha det bra nu alla kram

Svar på tråden V.V.S-tråden. Våga vägra skov! Tråd nummer 10