• PetJA

    Kristna se hit del 11

    Ojojojoj... är det redan dags för en ny tråd... OOOOTROLIGT vad tiden går fort!!!

    Då kikar jag bara in här lite snabbt för jag måste gå och tvätta (jätteskoj - inte) och önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

    Skriver mer en annan gång! *kram*


    *de är härliga de små liven*
  • PetJA
    Snart fyra - välkommen hit! Självklart ber vi här inne för varandra! Ska be för dig och din situation. *kram*

    Orzia - tänk att lilla Idun är kvar i magen än... och att du har klarat det så bra trots allt som hänt! Nu kan hon ju komma! Lilla gumman! Ber för dig och Idun, att allt ska gå bra så här i det sista nu! *kram*

              ************************************************************

    Äntligen börjar jag återhämta mig från alla sjukdomar som härjat i familjen före, under och efter julen... Och idag skiner solen och dottern verkar må bättre också. Tack Jesus!

    Gud välsigne er alla! *kram*
    *de är härliga de små liven*
  • PetJA
    tjötas skrev 2008-01-05 14:12:56 följande:
    Det där är faktiskt väldigt intressant för andra grejer kan vara huuur flummiga som helst utan att nån tycker det är märkligt medan den kristna tron är jätteprovocerande för många. Varför kan man inte tro att man kan be till Gud och bli helad om man skulle kunna ha ett blått halsband för att bli av med halsont?! På samma sätt kan tusentals människor stå och skrika och vara helt uppfyllda av en fotbollsmatch men om man går till kyrkan och ber högt och sjunger lovsång då är man med i en sekt .
    Håller fullständigt med!!! Visst är det märkligt att vissa saker är liksom legitima att göra, men det som BORDE vara fullt normalt INTE är det...? Ang. trettondagen så brukar vi annars "fira"den genom ett årsmöte i kyrkan, då man går igenom det gågna året med församlingen så att säga på olika sätt - verksamheten och annat kul man gjort, och sen är det lunch tillsammans efter det.
    Men i år då vi bytt församling, så ska vi fira det genom att hälsas välkomna till den nya församlingen!
    Och, annars så brukar vi fira med en god middag tillsammans på trettondagsafton - vilket är ikväll det - men eftersom maken jobbar så blir det dottern och jag som tar det lite lugnt bara... vi har ju precis börjat återhämta oss från sjukdomar som härjat som sagt.
    *de är härliga de små liven*
  • PetJA
    Välkomna alla nya!!!
    Härligt med lite nya "ansikten" här i tråden!
    -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

    Idag var det trögt att komma upp och jobba efter julledigheten! Jösses... jag vaknade kl. 3:00 av dottern, och sen kunde jag inte somna om förrän vid 5:45, lagom till man skulle masa sig upp vettu... *pust*
    *de är härliga de små liven*
  • PetJA
    Lilloppan - vad underbart! Gud är god!!!
    Härliga lovsånger... jag älskar Don Moen, men även Stockholm Vineyard, Therese Sjöblom, Hillsong, Michael W Smith, Celtic Praise mm mm... det finns så oändligt mycket bra lovsångsmusik och musiker som är fantastiska att lyssa på/prisa Gud till... svårt att välja ut några enstaka... 

    Välkommen hit Engel och Noels mamma!!!
    *de är härliga de små liven*
  • PetJA

    Grattis Fia7!!!

    Jadu Jessica CS - jag blev också lite paff - fastän jag hade läst att det skulle bli nytt utseende på FL så hade jag glömt det... Men snyggt är det ju! Tar väl lite tid att vänja sig vid det bara. TanjaS - ska verkligen be för er och sonen!!!

    mom2be - starkt ändå, med rehab och allt, det är tufft att vara slutkörd med allt vad det innebär!! *kramar om*

    Hörni, nu får ni hjälpa mig att be för en liten tjej på 3 månader som är på Karolinska!!! Föräldrarna  - som är nära vänner till oss - är väldigt oroliga för henne. Jag kan inte skriva mer än så just nu, men be att Gud ska vaka över henne med sin helige Ande och att allt ska bli bra och att hon inte ska må dåligt och ha ont!!! Be även för frid hos föräldrarna!

    *kram*


    *de är härliga de små liven*
  • PetJA

    Jaa... det är lite segt här på FL nu för tiden... Men det blir väl bättre snart hoppas jag...

    Tack för era böner ang. flickan på 3 månader. Hon fick åka hem idag med sin mamma och hon har fått smärtstillande pga en skallskada. Låter ju hemskt, men allt är väl med henne - så väl det kan vara iaf - för hon har ju ont i huvudet förstås lilla gumman, men vi får fortsätta be för henne och för föräldrarna! Tänk att en olycka händer så lätt!!! Usch, vad jobbigt!!! Vill inte skriva för mkt här, då det är många som kan läsa detta på nätet osv, men tack än en ggn för era böner!!!


    *de är härliga de små liven*
  • PetJA

    Förresten - Orzia - ska be för dig och din situation!!! Det låter ju verkligen jättejobbigt!!! Gode Gud, låt allt gå bra nu och låt Idun komma nu, nu, NU...!!!


    *de är härliga de små liven*
  • PetJA

    Kikar in, uppdaterar mig och ber för er alla! *kram*


    *de är härliga de små liven*
  • PetJA
    Docendo díscimus skrev 2008-01-23 18:22:41 följande:
    Mycket att läsa för att hinna i fatt. Det är så mycket som behöver Jesus läkande hand.Kortfattat kan jag berätta att Linnéa har fått en ny talpedagog som vi ser som en god pedagog. Som inte ens var orolig gentemot hennes utveckling - om hon skulle vara störd eller så bara pga hon är sen i talet. Som den andra "damen" tyckte- som lyckades delvis få läkaren i samma banor.Linnéa kunde alla ord - även med vissa uttalssvårigheter. Sofia, vår äldsta har tränad henne under leken. Vi behöver absolut inte tillgå till stödtecken - vilket vi och talpedagogen tycker att det är ett förvirrande sidospår. Utan att dagispersonalen får gå in och stäva upp i leken om Linnéa skulle vara ledsen eller om hon skulle avvika.Mina graviditetsvärden är okej - baby är beräknad den 10 februari. Men får se kanske kommer den redan på Linnéas födelsedag?
    Vad skönt att ni fått en ny talpedagog som verkar bra! Tack Jesus!
    Grace Jobe skrev 2008-01-24 16:01:41 följande:
    Hej.. Här är jag, en kristen, ensamstående mamma med tvillingar födda 07. Jag fann mig själv och tron ganska nyligen. Och jag känner mig så hemma.
    Välkommen hit! Vad roligt att du tagit emot Jesus i ditt liv!
    orzia1 skrev 2008-01-22 20:26:48 följande:
    Har äntligen träffat en förstående läkare idag..Det blir igångsättning här inom 2 veckor för oss (har fått prel datum som vi int ska berätta för ngn) så äntligen känns det som vi är på rätt vägTack för alla böner
    Ååå vad skönt att ni fått en läkare som förstår din situation! *Ber och kramar om!*

    Nu får ni väldigt gärna be för mig igen - för nu har jag åkt på värsta förkylningen IGEN med hosta och halsont. När ska detta sluta??? Himla, jag blir så arg och trött på dessa infektioner, jag som är på utredning på immunbristenheten och allt. ORKAR inte med detta, man orkar ju inte ha ett normalt socialt liv när man HELA TIDEN åker på massa infektioner! *blä*

    God bless! *kram*
    *de är härliga de små liven*
Svar på tråden Kristna se hit del 11