Inlägg från: Skrållan5 |Visa alla inlägg
  • Skrållan5

    Kristna se hit del 11

    Hej alla.

    De e länge sen ja har varit inne o kollat.
    Ni kanske minns att jag bad om förbön för min cancersjuka mamma? I lördags flytta hon hem till Herren o hennes kamp mot cancern är slut.

    Tack alla för era förböner. Vi behöver dom ännu för att orka i vår stora sorg och saknad.

    Kram / Cia

  • Skrållan5

    America woman: Mamma var djupt troende. Hon hann jobba som präst i 1,5 år innan sjukdomen slog till.

    Tack alla för era goa kramar o förböner. De värmer så otroligt o ger oss kraft att orka en dag till.

    Kramar

  • Skrållan5

    Tack alla för era förböner och kramar. De känns att Gud är med o stöttar. Ja e så tacksam att Gud tog hem mamma innan hon fick smärtor. Hon hade ont men morfin hjälpte hela vägen så de känns skönt. Har hört om människor med skelettcancer som man inte ens kunde röra vid utan att dom skrek. När vi var och hälsade på mamma en vecka innan hon dog så fick vi krama o pussa henne o smeka henne på håret. Va så skönt o få krama henne. Vi visste alla att det var sista gången.

    Nu får vi bara försöka klara oss genom den här sorgen o låta den ta den tid det tar. Mamma lämnar ett stort tomrum o en oerhörd saknad efter sej. Hon var så älskad av oss barn o barnbarn o vi tyckte att hon hade så mycket att ge ännu. Men Guds vägar är inte alltid våra vägar.

    Ber för er alla här på tråden.

    Många varma kramar
    Cia

  • Skrållan5

    Snart 4: Jag deltar i er stora sorg och saknad. Jag miste min mamma för 2 månader sedan precis idag. Det är jobbigt men man tar sej igenom dag efter dag. Jag är så tacksam för våra barn som håller en igång. Men på samma gång e de dubbeljobbigt att se hur mycket dom saknar mommo. Jag har satt in ett fint minnesfoto i fotoalbumet som min en väninna gjort.

    Kämpa på, det är en tung tid men man tar sej igenom. Ber att Gud ska ge er styrka och kraft att ta er igenom det här.
    Många varma styrkekramar/ Cia

Svar på tråden Kristna se hit del 11