• MissS

    Decembermammornas snacktråd

    God fortsättning alla sköna mammor!
    Springer in för att kolla till er och ut igen.... har fööör mkt att göra just nu men förhoppningsvis så lättar det snart!

  • MissS

    Vinkar lite trött...

    Puck76- Håller med de andra här inne!
    Har det verkligen gått så himla fort?? 1 år! Helt sanslöst att det kan svischa iväg så!
    Hur går det på jobbfronten?

    Laisa- Ja visst går det fort?
    Som smörgåskrasse? wellah- Grattis till Lova i otroligt mkt efterskott! Ego: Sitter & skriver det sista på PM:et som ska in på tisdag.
    Hoppas på att jag kan hämta barnen tidigt idag så vi kan hitta på ngt skoj tillsammans bara jag & de "stora"
    .
    Livet rullar på för fort nu kan jag säga.
    Vilda har börjat att sova i egen stor säng nu, Filip tappat 2 tänder & Molly går med gåvagnen Fattar ingenting längre så jag skiter i att försöka fatta ens & bara hänger med istället så gott det går.

    Nej plugget kallar...

  • MissS

    jessicax- Usch vad trist att J inte håller sig frisk!
    Du tar det hela rätt så bra måste jag säga. Skulle det vara ngt av mina barn skulle jag ha gnällt & hållt på hela dagarna

    Dessto skojigare med bröllop & UL! Du måste uppdatera oss så fort du har kommin innanför dörren Vad mysigt! Ska ni ta reda på kön eller nöjer ni er med att kika på den lilla plutten därinne?

    Shit vad jag är trött alltså- blir inte mkt gjort med pluggandet här inte- nöjer mig nog medd det jag har skrivit- måste kanske dra ner ngt på texten- MAX 3 sidor inte 3 1/2.


    Åter till att glo på TV & halvsova

  • MissS
    Puck76- Usch vad trist!
    Klart att man vill gå brevid lite innan man kastas in i verkligheten direkt. Det är en chock utan att behöva jobba 2 helger på 1 månad. Hoppas att det går bra iallafall.
    Håller tummarna för att det går riktigt bra på intervjuerna!

    jessicax- Det är tråkigt att inte få veta om man verkligen vill det.
    Såklart att det är en med. undersökning men när de har mätt färdigt mm. så kan man väl då liiiite information iallafall. Jaja- ni får väl se det som om att ni inte har öppnat julklappen innan då om ni inte tar en privat tid

    Filips pappa ringde nyss och farfar kommer till stan & vill ta med sig killen till sommarstugan. F älskar att vara där och kommer hem på söndag igen Skönt för honom att komma iväg lite utan oss & syskon. Då får han tillfälle att visa sina tappade tänder oxå som han är väldigt stolt över.

    Ikväll ska jag iväg och träffa mitt gamla lag på tjejmiddag.
    Imorgon ska vi dra ihop det gamla gänget & spela en volleybollturnering så jag kommer inte kunna sitta, gå eller ligga på söndag med tanke på mitt "aktiva" liv som gravid, ammande & mammaledig Håll tummarna för att jag inte typ avlider på planen eller ngt....
  • MissS

    Hej tjejer!

    Leakim- Det lät inte alls fel med 1 vecka i Idre inte.
    Skönt att komma bort och ägna sig åt varann antar jag. mammalollo- Grattis! Det är en underbar känsla när man är godkänd!
    Njut och fira ikväll!

    Puck76- Vad skönt att starten gick bra!
    Det var verkligen skillnad på barngruppen du! Hoppas att det fortsätter såhär nu så du kan jobba och bråka utan att känna dig orolig för dagiset! Laisa- Vad gullig E är mot lillebror! Ego: Jag pluggar och pluggar och hoppas att ngt fastnar i min lilla ärthjärna
    Ska lämna in mitt PM idag och det känns underbart att bli av med det!
    Snart ska jag bege mig till skolan och föreläsning- just nu installerar elektrikern vår luftvärmepump så vi kan få den att funka oxå.

    Vi har massor av snö som just nu håller på att smälta bort här tyvärr men gud vad barnen har busat i alla snöhögar som finns. Här i Karlstad är vi verkligen inte bortskämda med att ha sååå mkt snö på senare år iallafall. Man hade ju hoppats på att den skulle fått ligga kvar men icke sa nicke tydligen....



     

  • MissS
    Shoegirl- Ja hur går det för dig?
    Bättre på jobbfronten eller detsamma? Hoppas att du står ut den tid som det är kvar- hur lång tid gissar du på? Många Kramar!
  • MissS
    jessicax- Skönt att det gick bra på UL! jenn79- Redan v 24!!
    Det går verkligen snabbt! Trist med illamåendet & att bära men snart så!

    Är supertrött- varit på möte så nu ska jag stupa i säng...
  • MissS
    Grattis Minn! Så lik storasyster ser jag

    Barnen härjar men vi sov till nästan 09.00 idag så vi är utvilade iallafall.
    Seminariumet är avklarat & PM inlämnat. Hurra! Nu väntar bara tentaplugg tills nästa lördag Herre min skapare....

    Vad kul att ni har klippt er tjejer!
    Själv gick jag typ upp 3 kilo under julhelgerna trots magsjukan *inte illa pinkat* så det blir shopping av byxor till mig under veckan eller nu i helgen.

    Regn ute så det blir en lugn dag idag....
  • MissS
    Smissen- Jätttefint!
    Du var fin med långt hår oxå men det var skitsnyggt! Shoegirl- Finns det ngt bättre än att shoppa?
    Hoppas att ryggen skärper till sig inom kort!

    Åter till klyftpotatisen och laxen i ugnen....
  • MissS
    Zandrama- Vi hade problem med att Vilda slog sin lillasyster ett tag och det är ju hemskt! Har inte några tips att dela av mig av men det är perioder som är mer eller mindre jobbiga så härda ut är det bästa jag kan säga. Kram på er!

    Laisa- Han växer verkligen som smörgåskrasse! myskatt- Hoppas att det går bra på föräldrarmötet ikväll! Allt löser sig med tiden på ngt sätt! Till det bättre hoppas jag då!

    Tentapluggar och är halvt död, sover väldigt lite på nätterna med 2 barn i sängen och en som står i trappen och skriker mamma 3 gånger per natt. Men de är för goa de små liven

    Idag blir Molly 11 mån och börjar dagis om prick 1 månad.
    Har ingen bebis kvar nu och Filip har redan börjat att tjata om en till. Herregud- man ska inte skämma bort sina barn med syskon
Svar på tråden Decembermammornas snacktråd