• Prins William

    Våran alldeles egna tråd! (Vedevåg, Storå, Lindesberg mm)

    Här träffas vi o pratar om allt möjligt!!
    Allt mellan himmel o jord!

    Vi har denna tråd för att dela åsikter, skratt, tårar och mkt mkt mer

    Vi träffas även i real life! På fika ställen och även hos varann!
    Här har vi funnit vänner för livet!

    Vi som finns oftast här är:

    Cissi - Brodsmulan
    Petra - Peand
    Mariana - Skatan
    Åsa - Åsa31
    Carro - Prins William
    JennyK - Värstagrymmatjejen
    JennyV - Mysan
    Emma - Mammahela
    JennyH - Legoland
    Linda - Morotsmamman
    Nina - sixten101
    marika - supermamman
    Carina- 7an
    *******************************************************
    William - Det bästa som har hänt mig=)
  • Svar på tråden Våran alldeles egna tråd! (Vedevåg, Storå, Lindesberg mm)
  • 7an

    Petra:Det är jobbigt med äldre ibland.Min pappa lyckades göra både barn o barnbarn upprörda under hans sista år.Tyvär så är det ju så att dom inte orkar med livliga barn.
    Men dom kan ju inte hjälpa att dom är födda i 110.
    Du får väll åka till henne när du har en bra dag.

  • 7an

    Petra:Hoppas det går bra med hunden.Hade en labrador som åt upp marknadschoklad som täckte en hel ungsplåt.Han mådde lite dålig sedan.Blev mycke städat iallafall.Var nog fettet som var värst.

  • Peand

    Carina - Urk... Jag som hoppas på en lugn natt och inget krångel. Har varken lust, tid, ork eller råd med massa problem just nu. Äsch, känner jag våran sopptunna rätt så sover han lungt hela natten och är sig själv i morgon med.

    Mariana -Mest orolig är nog Jesper. Veckan innan vi köpte Snobben (vilket snart är precis två år sedan) så såg vi ett program om veterinärer. Där var det en hund som råkade äta choklad och han vara nära att dö. Jesper var inte glad när han kom hem och fick höra vad som hade hänt idag. Men han vet allt nu och vad "hunddoktorn" sa så det gick bra att somna.
    Pelle konstaterade lite ironiskt att när han hade halsfluss var det svårt att få en telefontid och sedan tog det tid att träffa läkaren. Nu när ha ringde ang en PUDEL så svara de direkt, var trevliga och man fick hjälp direkt. Vet inte om man ska tolka det att han i vissa lägen hellre vore en pudel Skrattande

  • Mariana

    Petra - HAhahahaha ja du.. Man kanske skulle vara en pudel!! De vore nåt de! *asg* Vad är halsfluss på en människa mot en chokladkaka i en hund?? Inte nå... JU!
    Klart att han blir orolig när han kommer hem å får höra sånt då! Minihusse Bra att han bryr sig om vovsingen Lilla Snobben... Kan inte låta bli att motstå frestelsen! Hihi!

  • Peand

    Mariana - Men jag fattar inte hur han kunde häva i sig den folie som är runt dessa tomtar. Det var en sån där stor choklad tomte som xxxx har haft för 10:-, alltså affärn i närheten av ett ställe där man kan tanka och som kommer från ett annat land. Vill ju inte göra reklam här inte..... Flört Hur som helst... Vem minns inte hur det var att käka kexchoklad och få folie i munnen när man var liten? URK! Han käkade ju upp halva tomten inkl folie!

    Nu ska jag lämna över till Pelle. Han vill visst kolla sitt tradera.
    Ses i morgon mina vänner

  • Mariana

    Petra - uuuääääuäuäuuuääuäuäääk va otäckt!! De kommer man ihåg å de va inte en trevlig känsla i munnen! *RYYYSER* Galenpanna till hund! Usch å fy!
    BRA att du inte gör reklam! För de ska man inte!

  • MaLevi

    Godmorgon!

    Välkommen till tråden! (säger jag till den som dök upp och skrev man jag har glömt alias på Generad)

    GRATTIS i efterskott till Linda!

    Jag kom inte ens in igår så jag gav upp. Var i örebro och gjorde stan osäker, men blev väldigt besviken eftersom ingen affär hade några mammabyxor som ville passa Ledsen Så idag ska jag kolla genom kataloger och försöka hitta rätt och skicka efter för jag behöver flera mammakläder än de jag har.
    En eloge till min lilla gumza som stod ut med sin mamma igår från 11-19 på kvällen. Toppen humör och allt var bara bra. Måste ha berott på snön som vräkte ner vissa stunder. NU ÄR VINTER HÄR!!!
    Kanske ett pulkarace är på sin tur??? Vi mot barnen Skrattande

    Nu är det frukost som nalkas och så ska jag försöka kolla genom vad ni har pratat om Glad


    ~ Älska mig mest, när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det mest ~
  • Brodsmulan
    Petra.. lite skit rensar magen nädå, förstår att det blev kaotiskt, inte alls kul när de käkar choklad, hoppas ni sluppit en turbovovve inatt och att han mår fin, fint här på morgonen.. som det brukar när de fått i sig nått de inte bör. Är sällan det händer nått men ringa och fråga är ju kanon att ni gjorde

    Ang mormor, jo, de blir så.. jag har haft "tur" med min farmor, visst hon kan tjata och vara ganska virrig av och till men barnen de är hennes allt och halva köket är dedikerat till barnen med skåp av leksaker, kastruller, plastlådor så de ska kunna få röra sig/roa sig.
    Men det är oerhört ovanligt, är nog mer så att hon gör/står ut med detta för att hon vill att jag ska komma. Jockis är dock väldigt snäll hos henne, just för att han får bara vara, annars är han lite av en busunge som gärna ska pilla på allt. Ljus är stora favvisen. Men som farmor då säger.. låt han plocka med vanliga/värme ljusen, vad kostar det att köpa nya, är det inget värre säg.. MEN är Rasmus/Morgan med hemma hos henne då orkar varken jag eller farmor med honom, blir som om djävulen flygit i han.. river i allt, springer omkring och bara tokar sig.. för att de är på han av och till.
    Sånna kommentarer är tvärr vanligt, det tjuras ihop för det minsta, fast det är ju lite så att ju äldre de blir desto mer tillbaka i barndommen kommer de i minnen, hur man skulle vara, bete sig och tala, det är nått jag märker väl på farmor.. när jag var liten, när vi va små.. får man höra oftare numer.
    Rasmus 9/9-96, Morgan 2/1-98, Ludwig 10/11-04, Joachim 22/9-05, Beatrice 1/5-07
  • Åsa31

    Petra
    Hoppas att eran natt varit lugn nu och att du sluppit en turbovovve.
    En vän till oss hade en unerbar rottis som var galen i ALLT som gick att äta..Hon åt en halv påse praliner och lyckades ta av pappret på nå´t vis!

    JennyV
    Finns mycket mammakläder på nätet att köpta..Har du kollat titt-in??De har mammakläder.De står bort i hörnet bakom tant/tjockiskläderna..
    Klart att vi tjocka ska ha våra kläder i ett hörn och gärna med en tantig stil! 

    Mariana
    Läget i dag??     Är det stabilt! *asg*

    Idag, efter lunchen , bär det av till Hovsta och dumpa de två äldsta för snöbus med farmor/farfar...själv ska jag till mitt underbaaaaaara jobb och kolla att jag får i röven i brallerna jag fått hem...Killmodeller på denna kropp....Liiiiite besvärligt..

    Är sugen på att jobba, men INTE där!!! urk! Men men .....4 dagar/varannan vecka...man får väl överleva..Kör så juni ut. Sedan semester och lite mer mammaledigt fram till hösten och inskolning av Johan (vill inte!!!!!!!!!!)

Svar på tråden Våran alldeles egna tråd! (Vedevåg, Storå, Lindesberg mm)