ÄlSkAnDe LäNgTaNdE skrev 2008-01-28 11:44:18 följande:
Det har jag recept på, fast utan grönsakerna. Ugnsrostar istället palsternacka och morot och har hasselbackspotatis till, smaskens!!Idag blir det Kalasgratäng:)2 pers:ca 400 g fläskfile5 dl creme fraiche2 dl matlagningsgrädde2 påsar bearnaisesåspulverchampinjonersparrisSkär fläskfilen i medaljonger, bryn så de får yta. Lägg i en ugnsfast formBlanda creme fraiche,
matl.grädde och pulvret i en gryta och låt puttra upp.(GODASTE SÅSEN PÅ JORDEN)Strö över sparrisen och burkchampinjonerna över köttet och hälls över såsenStrö över riven ost och in i ca 15 min på 200 graderTill detta har vi ris och grönsallad med fetaost och soltorkade tomater.
Kör du med extrakryddad bea och färsksparris?