Vad ska Ni äta idag? Part 16
Lunch: Var på jobbet och åt vaärldens godaste fiskpudding precis likadan som när jag själv gick på fskl i början på 80-talet.
Middag: parmesan, corneflakes och basilika panerad kycklingklubba m rotfrukter mums
Lunch: Var på jobbet och åt vaärldens godaste fiskpudding precis likadan som när jag själv gick på fskl i början på 80-talet.
Middag: parmesan, corneflakes och basilika panerad kycklingklubba m rotfrukter mums
missade receptönskan:
mixa 2dl corneflakes, 1dl parmesan och basilkia och lite italiensk salladskrydda fint. Doppa klubborna i ägg eller smör och ner i paneringen in i ugnen 25-35min 200grader!
Här kommer jag hänga
Citron och olivfisk blir det här
Kryddburken ger mig fantastiska resept. Idag blev det kyckling med curry och dragon. Snabbt enkelt och jättegott!!
Hittade precis ett recept på ica, äppelkotlett med baconkrisp... får bli kvällens middag då mannen tog bilen med barnstolen...