• Noda

    Vad ska Ni äta idag? Part 16

    Lax i ugnen, någon typ av potatis, gratinerad fänkål och barnen vill nog ha hollandaisesås till(eller hur det nu stavas) och en vanlig sallad.

  • Noda

    Hemmagjorda "nuggets" (är eg. kycklingfilé tunt skuren och doppad i uppvispat ägg och sedan i ströbröd/vetemjöl/salt/peppar, steker i smör och rapsolja några minuter på varje sida), ris, kall sås (grekisk yoghurt och sweet chilisås blandat) gur och morotsstavar. Barnen gillar den här maten!

  • Noda

    Det blev hemgjorda hamburgare(med guacamole,lök och tomat)och pommes frites.

  • Noda

    Fläskytterfilé i lergryta med en massa grönsaker i också och ris.

  • Noda

    Jag vet inte....ska i alla fall göra lite påskmat klar som vi ska ha i helgen..

  • Noda

    Vitlöks- och örtmarinerad lammstek och potatisgratäng. Till efterrätt (framför Let's Dance) blir det chokladfondue med färska jordgubbar och färsk ananas.

  • Noda

    Påskbuffé (köttbullar, prinskorv, påskskinka, cognacsmedwurst, ägghalvor med röra på, sill, gravad lax, färskpotatis, morotslåda och säkert något annat jag glömt nu )

  • Noda

    Har rostas i kylen, som jag tänkte att vi ska ha till middag. Har ni några tips på vad jag kan göra med den?

  • Noda

    Det är någon slags köttbit av nöt. Ser ut som en blandning av oxfilé och utskuren biff (i bit då förståss). Kvaliteten på köttet kanske är som rostbiff, någon som vet?

  • Noda

    Hittade det här på recepthjälpen "Styckningsdetaljen rostbiffen består av två muskler, en mindre och en större. Den mindre av musklerna säljs också separat under namnet rostas, och kan vara ett billigare men inte lika mört alternativ till oxfilé."

  • Noda

    Tomatsoppa och sedan våfflor till efterrätt.

Svar på tråden Vad ska Ni äta idag? Part 16