• Ela

    Vad ska Ni äta idag? Part 16

    Oxfilé - det enda som fortfarande höll kylskåpstemperatur när vi upptäckte att någon klantig hantverkare stängt av elen och att frysen således var avstängd i vår lägenhet (som vi utrymt p g a stambyte). Här kan man ju verkligen snacka om att alla moln har en silverkant när det just var oxfilén som klarade sig.

    Potatisgratäng, vitlöksbröd och sallad till och lite schysst mörk choklad efteråt.


    Äntligen är Skatten ute ur kistan!
  • Ela

    Färsk pasta med en sås på resterna av oxfilén från igår.


    Äntligen är Skatten ute ur kistan!
  • Ela

    Det blev hämtmat - thai!


    Äntligen är Skatten ute ur kistan!
  • Ela

    Sweet chilikyckling med bulgur.


    Äntligen är Skatten ute ur kistan!
  • Ela

    Idag har vi ätit wokad lövbiff och grönsaker med röd curry och kokosmjölk. Jasminris till.


    Äntligen är Skatten ute ur kistan!
  • Ela

    Tonfisksås med bulgur.


    Äntligen är Skatten ute ur kistan!
  • Ela
    miss Y skrev 2008-02-03 16:44:19 följande:
    Ela:Hur gör du tonfisksåsen?? *nyfiken*

    Jag brukar improvisera lite beroende på vad vi har hemma. Men det är alltid enkelt. Typ krossade tomater, tonfisk på burk och lök (som fräses lite). Lite chilisås är gott att ha i och salt och peppar förstås. Paprika eller majs kan slinka i också. Bra att ta till om man inte orkar gå och handla eftersom vi brukar ha ingredienserna hemma och det passar både till pasta och olika gryner.


    Äntligen är Skatten ute ur kistan!
  • Ela
    miss Y skrev 2008-02-03 17:04:37 följande:
    Ela:det låter ju som våran räksås vi hade till pastan idag så gött med superenkel mat som är klar på 20 minuter ifrån start.
    Ja, räkor skulle passa bra att ha i också. Enkelt är super!
    Äntligen är Skatten ute ur kistan!
  • Ela
    Ela skrev 2008-02-03 17:13:07 följande:
    Ja, räkor skulle passa bra att ha i också. Enkelt är super!
    Alltså räkor istället för tonfisk menar jag då.
    Äntligen är Skatten ute ur kistan!
Svar på tråden Vad ska Ni äta idag? Part 16