Inlägg från: Mirakel händer |Visa alla inlägg
  • Mirakel händer

    Varför skaffa barn???

    Min son som jag har sedan tidigare var väl inte helt planerad eftersom jag studerade. Men han var hjärtligt välkommen ändå. Han speciell, han är vårat allt.

    Nu med min man vill vi ha gemensamma barn med men det är en lång och svår väg dit. så varför vi vill ha barn? Vill ge sonen ett syskon, å att min man ska få bli pappa på riktigt.


  • Mirakel händer
    Alexiaa skrev 2008-01-05 13:07:59 följande:
    Varför vill du sonen ska få ett syskon?E nyfiken bara hur folk tänker, liksom varför skaffar man barn? vad är meningen till att människor gör det...
    ja du... ärligt talat vet jag inte. Men har alltid velat ha 3 barn. Älskar barn! Så är det bara. Men både min man å jag har en så stark längtan efter gemensamma barn. Å min son vill bli store bror.
  • Mirakel händer
    Alexiaa skrev 2008-01-05 13:25:07 följande:
    Ok,e bara som sagt nyfiken...var bara en diskussion jag och min kusin hade.Själv har jag aldrig haft en längtan efter barn utan blev gravid helt oplanerat så vet inte om jag e rätt person att svara på det men samtidigt valde jag ju att behålla mitt barn.
    Ok... alla är vi olika. Tror våran längtan har blivit större med åren som har gått. Vi startade våran bäbisverksta 2002. Så det är många år som har gått nu. Man räknar ju inte med att det inte skulle gå vägen, så att säga.
Svar på tråden Varför skaffa barn???