Inlägg från: snabbavinden |Visa alla inlägg
  • snabbavinden

    Tvillingar Aug -08

    Var på UL idag för o kolla hur långt jag igenligen var gången, då det visade sig att vi väntar tvillingar. Skulle gärna komma i kontakt med fler som väntar tvillingar för jag har abslolut ingen erfarenhet av tvillingar. Detta är min tredje gravidetet.

  • Svar på tråden Tvillingar Aug -08
  • snabbavinden

    Jag har bara gått 10 veckor så dom sa att dom inte kunde se om det var enäggstvillingar el inte än. Men vi ska tillbaka 27 feb på det ordinarie UL så då borde dom ju se om det är enägg el inte. Jag har två barn sedan tidigare förhållande så min sambo ska bli pappa för fösta gången så han blev ju jätte lycklig det är ju jag oxå men vi är fortfarande chockade. Hur långt är du gången??

  • snabbavinden

    Tack för era inlägg. Kul att så många fler än jag ska ha i aug. Var på inskrivning idag enligt mvc är jag i vecka 10+6 men enligt familjeliv så var jag det i fredags och ändå har jag fått samma bf datum. skummt.

    Kännde redan för typ 2 veckor sedan att jag kände mig stor om magen o nu kan jag knappt ha mina jeans längre och dom fick jag av mig utan att knäppa upp förut.

    För övrigt så mår jag jätte illa har lite svårt för att sova om nätterna o är skit trött om dagarna fattar inte hur jag ska palla med jobbet som personlig assistent.

    Vore kul om vi följ åt under gravideteten..

  • snabbavinden

    Hej alla va kul att så många vill hänga med på denna tråd o du Blekingskan 74 vi är beräknade till samma dag :) jätte kul. Lycka till alla där ute hoppas vi fortsätter att skriva i tråden.

  • snabbavinden

    Det värkar vara en väldans skillnad på vart man bor o så. Jag är i v 14+3. Var på UL v 10+4 och fick veta att det var tvillingar i min mage, var på inskrivning den 15 jan, det vanliga rutin UL ska jag på den 27 feb och till barnmorskan den 28. Jag tycker det är väldigt långt mellan kontrollerna. Tänkt om något har hänt men den ena bäbisen så går man här o tror att man väntar tvillingar liksom. Är det någon som vet hur tidigt man kan börja känna av foglossningar?? Förra måndagen så tyckte jag att jag kännde av det men jag försökte förtränga det, så i söndags när jag var på jobbet känndes det mkt mer o idag ska vi inte tala om saken fy sjutton va ont det gör.

  • snabbavinden

    hej Dalgici. Självklart är du välkommen att vara med i denna tråd, vore ju jätte kul om du väntar tvillingar. Anledningen till att jag kom på så tidigt UL berodde på att min sista mens var jätte konstig så med hjälp av UL skulle vi kolla hur långt gången jag var, det visade sig att min sista mens var en vanlig mens + att jag väntade tvillingar vilket blev en jätte överraskning för då visst jag inte ens att vi hade tvillingar i släkten men man lär så länge man lever. Så den 27 feb ska jag på det vanliga UL längtar massor dit fast ändå är man lite orlig. Lycka till o grattis till bäbis/ar.

  • snabbavinden

    Jannabus- när började dina foglossningar??? Varför fick du gå till gyn nu för att göra UL???

    Blekingskan 74- Nä jag ska inte tillbaka till barnmorskan förren jag har varit på UL, tycker oxå det är konstigt när man väntar tvillingar liksom.

  • snabbavinden

    Hej dalgici- ett tips googla på "foglossning gravidetet". Där kan du läsa om foglossning. Kan mkt väl vara foglossning du känner av i korsryggen. Jag är i vecka 14.

  • snabbavinden

    Blekingskan: tack för info om att man brukar skrivas in hos en läkare när man väntar tvillingar för att kunna få hjälp vid problem.

    Min barnmorska värkar väldigt snurrig ärligt talat. Jag tyckte hon var jätte bra när jag väntade min dotter men när jag väntade min son så tyckte jag att hon hade blivit gammal o glömsk o det har ju inte blivit bättre.

    Snarf: Hur långt gången var du när du fick veta att det var 2 tvillingar??? Jag fick ju veta på UL v 10+4 att jag väntade tvillingar men dom sa då att det var för tidigt att säga om det var 1 el 2 äggstvillingar.

    BF 080808 Vet ej om det är 1 el 2 äggstvillingar.

    Vad tror ni att det är för kön på era bäbisar?? Jag tror att jag har en utav var. Men har ingen aning bara känns som så.

  • snabbavinden

    Hallå allihop. Ställer en liten fråga till er om ni vet vilke/a kön era tvillingar har el om ni har någon känsla på det. Tänkte det kunde va en kul grej bara.

    Blekingskan- Jo jag har tänkt på det med att byta men ändå tycker jag att det känns dumt på nåt vis. Får se hur hon värkar nästa gång jag ska till henne. Är det henne då som jag ska säga till att jag vill byta el???

    Måste bara ställa en fråga till är det någon som har gått upp i vikt el kanske tom gått ner i vikt??

Svar på tråden Tvillingar Aug -08