Inlägg från: puret101 |Visa alla inlägg
  • puret101

    Tvillingar Aug -08

    Hejsan Gjorde vul i vecka 8 (7+1) som visade tvillingar :) Min första graviditet. Längtar så efter att få göra UL.

    Är i vecka 9 nu (8+6)

  • puret101

    Min mage ser ut som en ballong, alldeles spänd och full i luft så ingen riktig bäbismage inte....

    Har BF 19 aug. På vulet (7+1) var båda mina 11 mm . Får vänta i 8 veckor nu på att få se dem nästa gång.

    Hur mår ni annars då? Själv är jag helt slut vissa dagar och orkar inte iväg till jobbet. Kroniskt trött och konstant illamående, men har slutat kräkas iaf...

  • puret101

    Går in i vecka 13 idag jag och mår fortfarande galet illa och fattar nog fortfarande inte riktigt att jag är gravid....

  • puret101

    Har gått upp fem kilo totalt, å det känns som allt lagt sig på brösten! Utöver det så har jag blivit hårig(!) på magen och armarna..... Mår fortfarande konstant illa men har slutat kräkas, sover mest hela tiden och är konstant hungrig.

    Har en känsla av att det är två pojkar......vill gärna veta men tänker inte göra köns UL då det är alldeles för långt för oss att åka.

  • puret101

    Gick in i vecka 14 igår :) Bild på magen finns i mitt galleri.

    Sen jag skaffade nya behåar(tack gud för mjuka, stora, sköna amningsbehåar) så är mina bröst helt ok...men bröstvårtorna har börjat klia(!)? Och så har jag fått massa mini "knölar", mamma och sambo säger att det är mjölkkörtlar.

  • puret101

    Jag köpte amn.behåar storlek 90D på Lindex, de är mycket större än mina vanliga D-kupor.

    Har planerat in en resa till Ullared nu, bokat stuga där 28-29 mars. Vi har 66 mil att åka dit! Syster och hennes man ska oxå med, syrran är oxå gravid och ligger en vecka "efter" mig. Ska bli hur kul som helst, hoppas bara att jag mår bättre tills dess...

  • puret101

    Jag har inte rutin UL fören 18 mars, då är jag i vecka 19.

    I övrigt så mår jag fortfarande konstant illa och är galet trött, sover 12-14 timmar per dag. Klarar varken av arbetsträningen eller skolan, ekonomin känns åt h*vete, allt detta gör att man känner sig allmänt värdelös.....

  • puret101

    Mår väll sådär, konstant illamående och kroniskt trött, men på något vis börjar man vänja sig. Har känt de små några gånger nu och längtas massor tills man kommer att känna dem mer.

  • puret101

    jag har ett par bilder på magen i mitt galleri, knäppa ett till nu i veckan

  • puret101

    Hej hej

    Hur mår ni allihopa?

    Är i V17 nu. Jag börjar må rätt ok, illamåendet har avtagit(förutsatt att jag äter lite men ofta). Drabbas däremot emellanåt av kraftig huvudvärk. Är inte lika trött längre heller.

    Har däremot gått upp 10 kg! Ngn mer som gått upp mycket redan? Allt på magen och brösten och börjar känna mig gigantisk redan, tycker det är klumpigt att vända på sig i sängen. Får ganska ont i nedre delen av ryggen på kvällarna...

    Btw så lägger jag upp magbilder varje vecka för den som vill kika.... (måste skaffa plus snart)

  • puret101

    Jag är inte heller sugen på något speciellt, eler ja det ska vara cola då. Däremot har jag fått svårt att börja få i mig lagad mat på kvällen (vid fem tiden), tar ett par tuggor och sen är det tvärstopp så slutar det med att jag får ta det till lunch dan därpå istället.

  • puret101

    Varit på ultraljud idag och det gick kanonbra :) Båda bebbarna var kvar i magen, det fanns en skiljevägg emellan och de hade varsin moderkaka och bebbarna var nästan jämnstora! De rörde sig hur mycket som helst!, värsta fotbollssparkarna!! Känner mig hur glad och stolt som helst :) Ena var garanterat en pojke och den andra vägrade att visa upp sig.

  • puret101

    Jag har nästa UL i vecka 28, sedan 32,34,36,38.

    Vissa dagar sparkar det för fullt i magen och vissa dagar sparkar det inte alls. Tycker fortfarande att sparkarna kan vara lite läskiga, fick en ordentlig spark för ett par kvällar sen.

    Har börjat få sammandragningar om jag inte tar det tillräckligt lungt, men annars så mår jag riktigt bra förutom att jag är extremt trött på kvällarna.

  • puret101

    Snabbavinden
    Har du provat att dricka riktigt kallt vatten? Det sätter fart mina små (lite elakt kanske men effektivt!)

    Jag är inte alls lika hungrig som för 3-4 veckor sedan, men nog är jag hungrigare än vanligt allt.

    Nån mer som börjat fundera på vagn?? Vi funderar på en Teutonia S4 eller Herqules Twin raptor.

  • puret101

    snarf:
    tycker du inte att herqules vagnen har små innermått? Om man tänker sig två st 1,5 åringar med vinterkläder?

    Vi står i valet och kvalet mellan Herqules och Teutonia och vi har tänkt betsälla i morgon och hämta ut den i slutet på april. Hur ska detta gå? Teutonian har ju större yttermått men samtidigt rymliga innermått. Herqulesen har små yttermått med oxå små innermått......

  • puret101

    Det blev varken en herqules eller Teutonia, de hade nämligen fått in en Carena Double Swing och för oss var den helt perfekt! Rymliga innermått, små yttermått, rejäla hjul, bra pris och jättesmidig att fälla ihop och den tog liten plats i bilen :) Vi tog gröna liggdelar och bruna sittdelar ! Känns verkligen som helt rätt vagn (även om sambon tyckte den var ful)

    Jag har oxå gått upp 12kg! Men men, det är inte mycket att göra åt.

  • puret101

    Min mage är gigantisk jämfört med din Anki!! Bilder i mitt gallerie!

  • puret101

    Vad skönt och höra att det går bra för alla ! Här knallar det oxå på, sparkar för fullt i magen, känns oxå jättetydligt när de vänder på sig. Mitt HB hade sjunkit från 151 till 122 så nu har jag börjat knapra järn... Hade magknip hela natten! :( Hoppas att det ger med sig.

  • puret101

    Var och badade varmvattentunna hos grannarna i går´. "När var det du skulle ha?" sa en granne som vi inte pratar med så mycket. Augsuti sa jag. Han stirrade på magen och bokstavligen bröt ut "Inte förren då!". Så magen är nog ganska stor nu....
    Bilder finns i gelleriet.

Svar på tråden Tvillingar Aug -08