Inlägg från: jakthustru |Visa alla inlägg
  • jakthustru

    Trollen traskar vidare i träsket

    ÅÅH hjälp mig jag har sån köp-ångest! Jag vill ha thickers, i mängder, men det finns dessvärre inget ställe som har alla jag vill ha, har kollat bla stellas, scrapbookbutiken och skaparlusten... stellas har inte vita giggles, sc.butiken har vita champagne men itne många andra skaparlusten har många men inte champagne... Lönt o ha sån här beslutsångest?!?!

  • jakthustru

    Är fortfarande hemma med min sjukling, en vecka nu och inga tecken på bättring =/ Scrappar me jämna mellanrum, det går bra om man låter henne leka med div saker i rummet (papper kan va snygga även om de e skrynkliga hihi)...

  • jakthustru

    Hmm, alltså jag ska stänga ner min blogg, jag har avslutat kontot men jag kommer fortfarande in på sidan via den vanliga adressen? Tar det tid eller har jag gjort fel?
    Är så trött på datorer, gaaah!

    (Har skapat massor på sistonde, typ 35 LOs detta år redan, bra va?)

  • jakthustru

    Ang grungeboard, så handlade jag när SA fått in dem och var så lycklig, allt fick något på sig nästan =) Men sen läste jag att det itne va syrafritt och blev lite ledsen, men va f-n, skitsamma, jag använder det ändå, klistrar kanske inte de direkt på fotot, men jag e inte så petig...
    Tänkte starta om min blogg och lägga in lite nytt, där e en hel del GB representerat (och Jane, du e så välkommen in och kika vad jag kan hihi)

  • jakthustru
    ScrapAddicted skrev 2008-02-17 06:51:11 följande:
    Svar på #1143Ja, berätta bara vart jag går in, så susar jag dit mesamma :)
    nja asså jag har inte lagt in något ännu, den ekar hihi men jag ska scrappa hela dagen (tack gubben min hihi) och ikväll ska jag blogga en hel del tänkte jag!

    Min nya adress är: jaktis.blogg.se
  • jakthustru

    jag har uppdaterat min nya blogg med två inlägg, lite från scrapträffa la impuls hos scrapmom igår!

  • jakthustru

    tack för era kommtarer, de värmer, men kom ihgå att jag gärna vill ha ris om ni har något specifikt

Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket