• vist

    TjatterMAJorna 2005, del 12

    Go´kväll!

    Edwina: Skönt att locket för örat är borta nu! Gud, vilken tur att du kom ihåg avin. Själv hittade jag en kallelse för cellprov den 7 november *ups!* i en pappershög!
    Hm! fast om det inte är rött eller klibbigt i morgon så borde man väl kunna lämna honom på dagis. Vet att dom sa likadant en gång när jag hämtade Flisan, men då var det nog helg, så jag lämnade henne som vanligt på måndagen.

    Aannaa: Nämen! Vad är det som händer, det lät verkligen obehagligt att det hänt fruktansvärda saker i J´s familj. Jobbigt att E inte är bra i magen ännu, försöker hon bajsa eller?
    Själv har jag börjat märka att Flisan börjat stånka igen, så det blir att köpa mer laktulos. Det får bli styrkekramar till hela familjen då & en klapp på mamma Aannaas mage

    Edwina: Tycker inte att det är konstigt att du missat barnbutiken i Alvik, man rör ju sig aldrig där liksom. Fast det borde ju ha stått i Mitt tidningen!

    Har suttit och lagt ut lite på Tradera. Jag är verkligen på hugget nu och rensar och plockar och fixar.

    Just det, tror inte jag har skrivit det här inne. Men jag fick en sians i julklapp av min syster. Möjligtvis skall jag få göra den nästa helg *scary*

  • vist

    Jag är här men har inte så mycket att tillägga eller skvallra om. Blir bara så less att det (efter att den nya versionen kom) blivit så otroligt segt här inne på fl!

  • vist

    Godmorgon!

    Bara för att jag skrev att det var segt att komma in igår på fl, så kom jag in direkt idag!

    Idag skall jag nog bara mysa & softa (har mensvärk så jag orkar inte med något stök och bök) & vila upp mig, skall på ljusparty ikväll hos en kompis - sist var jag ju dålig när hon hade party!

    hallonbåt: Nä fy fabian, stackars Matilda! Man tycker ju så synd om dom och vill byta med dem så att dom slipper!

    ft: På mitt jobb slutade man tidigt om man slutade 17.30!

    Dragonia: Kul att tok-fynda! Ha,ha, vilka grannar!!

  • vist

    Kikar in en sväng!

    Blev inget ljusparty för min del, det satte min mensvärk stopp för

    Dragonia: Var oxå nojjig i början när Flisan hade egen säng i sitt rum, men hon kommer alltid in till oss. En period när hon var maniskt på kylskåpet så var jag tvungen att ställa för bord och stolar så hon inte skulle länsa kylen medans vi sov. Men jag är ganska noga med att plocka undan ömtåliga saker, glas etc så att hon inte går bergsäkrargång i vardagsrummet

    Nu ikväll busade Flisan med Gabriel, rätt som det är så ser jag hans finger i hennes mun och hon biter till & han gallskrek. Jäklar vad Anders blev arg!! Det blev t.o.m huggmärken på hans tumme Flisan åkte bums i säng, hon förstod direkt att hon gjort någonting hon inte fick, sen fick hon komma ut och säga förlåt och blåsa på Gabriels tumme & jag fick borsta hennes tänderna utan minsta protest. Det blev ingen godnattsaga heller och det accepterade hon direkt....

    Idag slog hon till mig i ansiktet så att mina glasögon flög av & då hånskrattade hon bara åt mig! Jäkla unge!!!!

    Nä, nu skall jag duscha & krypa ner i sängen!

  • vist

    Skulle haft en kompis på besök + hennes son som är lika gammal som Gabriel (det var hon som hade ljuspartyt igår) men deras bil var paj så besöket blev inställt...

    Har meddelat min chef att jag gärna jobbar lite extra någon helg här nu framöver på jobbet, vi behöver varje öre till husbygget!

    hallonbåt: Usch! stackars stackars Matilda, måste vara jobbigt för er att se henne så ynklig oxå

    Aannaa: Misstänker att Emilias är pappas flicka

    Dragonia: Pratar du & Thea mycket finska med varandra & pratar dom enbart finska på hennes dagis så att du märker att hon lär sig mer när hon är där. Bara nyfiken?

  • vist

    Go´kväll!

    Aannaa: Gulligt svar du fick av Emilia när ni var i affären

    När jag bytte på Gabriel så såg jag hörde jag i bakgrunden att Flisan tog påsen med köttbullar i köket och sprang iväg, sen glömde jag bort dom där köttbullarna tills jag skulle steka dom & då var dom ju så klart puts väck, frågade Flisan vart hon lagt köttbullarna (väntade mig faktiskt inget svar), då tog hon mig i handen och ledde in mig i köket och pekade på kylskåpet, gullungen hade ju lagt in köttbullarna på hyllan i kylskåpet

    Aannaa: Hur mycket rekommenderade dom att du skulle ge henne? Skönt att det verkar hjälpa i alla fall.

    Imorgon är dagis stängt så då blir det väl full fräs på hemmaplan i stället!

  • vist

    Edwina: Fy fabian så gott med scones. Minns att jag bakade mycket scones medans jag bodde hemma & hade matlagning som tillval på högstadiet (men inte blev jag någon hejare i köket för det )

    ft: Tur att plånboken blev hittad av RÄTT person. Ja, man blir förundrad att det verkligen finns ärliga människor nuförtiden!

    sky: Vad får dom små liven allt ifrån!

    Dragonia: Skönt att din mamma har fått kommit hem!

  • vist

    Godmorgon!

    Vet inte riktigt vad vi skall hitta på idag, vi har slappat lite på morgonkvisten här, skönt det oxå!!

    Dalis: Måste ha varit roligt för din syster att uppleva Rockbjörnen live + att få se kändisar in real life. Man minns väl själv hur det var när man var 15 år.

    hallonbåt: Roligt med suprize party för svärmor Se till att köra en extra sväng med bilen att hon inte listar ut resans slutmål. Vi hade suprize party för min mamma när hon fyllde 60 år, det var meningen att vi i familjen skulle åka på kryssning, det hon inte visste var att vi hade chartrat en buss till släkt och vänner som gömde sig i avresehallen när vi slussade in vår mamma på VIP avdelningen (då får man ju gå på båten innan alla andra passagerare). Sedan stod alla och väntade på henne när vi gick in på restaurangen, det blev otroligt lyckat...

  • vist

    Salsan: Nä du, det är ingen dans på rosor ibland att vara 2 barnsförälder, jag blev ju omedvetet stressad i höstas och när man tänker tillbaks så mådde jag nog inte så bra, jag hade nog för höga tankar om mig själv & vad jag skulle prestera.
    Innan vi fick bukt på Gabriels skorv & hans extremt torra hud så smörjde ju min mamma honom i olja (rapsolja) & det underlättade enormt för Gabriel (han kliade ju så dant). Men sen sa typ BVC ajabaja! inte olja.... Då köpte vi Salsy-vase på Apotektet för Gabriels skorv & nu när jag läser på tuben så står det att den är för utvärtes bruk och kan smörjas på huden för uppmjukande och fjällborttagande (så den är ju inte enbart för huvudskorv)
    Nu är all skorv på huvudet borta!

    hallonbåt: Hur har natten varit? Hoppas att det värsta är över nu för Matilda....

    Trevlig helg på er!

  • vist

    Får bara hoppa in och vara lite ego och beklaga mig lite,

    Först blir man glad att det kommer in en bra slant på kontot & inse efter någon timme att pengarna gick till räkningar, hur kul är det på en skala - NOT!!!!

    JennyL: Kotletten!
    Kul med uppskattning på jobbet! Har oxå blivit uppskattad av både kunder & kollegor. En gång hjälpte jag en norsk turist inför hans besök i Stockholm, han sa att han skulle komma och hälsa på mig, joddå, han kom med sin gospelkör och började sjunga en sång dom komponerat ihop om mig. Jag höll på att dö och alla besökare applåderade....
    Sen dess är jag lite reserverad när norska turister vill ha min hjälp!

Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 12