• Ell

    Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?

    Ja, om ni hade några alltså! Jag har beräknad mens om ca en vecka och har jättemycket vit/gul/genomskinliga vattninga flytningar hela tiden, har haft det sen nån dag efter äl. Brukar inte ha så annars innan mens. Bröstvårtorna är ömma och brösten känns "tunga".

    Hur mådde ni ca en vecka innan BIM?

    *analyserar och spekulerar - HOPPAS!*


    Wilmer 060206
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-15 05:49
    Vilken bra statistik den här listan har jämfört med många andra!

    28 st på listan varav 9 har plussat - dock två tidiga missfall,
    7 som fick mens,
    Och så kvar är det 12 som vi väntar med spänning på....

    Håller tummarna för er som väntar på BIM!
  • Svar på tråden Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?
  • Blatherskite

    Nu är jag inte gravid längre, men innan jag fick positivt svar på testet, så var jag väldigt trött. Det började nog en vecka innan jag testade, ville sova hela tiden och la mig supertidigt varje kväll.
    Sen vart jag jätteanfådd när jag var ute och promenerade, alldeles sjukt anfådd, fick stanna hela tiden för att jag knappt orkade..

  • Modesty1

    Hade knappt ngr symptom alls. Plussade i lördags o är nu i vecka 5.

    Pyttelite ömma boobisar, molvärk och flytningar var väl mina symptom.. men dom brukar jag ha innan mens oxå. Jag kände av dessa symptom lite tidigare än vad jag brukar innan mensen.

  • mistie
    Modesty1 skrev 2008-01-28 14:17:05 följande:
    Hade knappt ngr symptom alls. Plussade i lördags o är nu i vecka 5. Pyttelite ömma boobisar, molvärk och flytningar var väl mina symptom.. men dom brukar jag ha innan mens oxå. Jag kände av dessa symptom lite tidigare än vad jag brukar innan mensen.
    grattis!! väntar själv på nåt resultat.. har molvärk.. men inget annat direkt.. så segt o vänta...
  • KvillesHopp

    hej även jag är nu en vecka innan bim har bim 2/2

    och i går när jag vakna ömmma mina bröst såå mycekt och i dag är dom lite mindre ömma men ändå ömma. sedna har jag haft små känningar i tjej magen. mer känns lite konstigt så. inte ont bara obekvämt. men även har jag varit sjukt trött på morgonen i dag sov jag till kl 1. somna vid 2 tror jag. och pigg på kvällen..

    på kvällen är jag jätte hungrig...

    mina flyttningar har jag mycket av dom är lite gula/vita.. (förlåt för ing detaljer)

    vad tror ni kan det va något??

  • Ell
    KvillesHopp skrev 2008-01-28 17:31:25 följande:
    hej även jag är nu en vecka innan bim har bim 2/2och i går när jag vakna ömmma mina bröst såå mycekt och i dag är dom lite mindre ömma men ändå ömma. sedna har jag haft små känningar i tjej magen. mer känns lite konstigt så. inte ont bara obekvämt. men även har jag varit sjukt trött på morgonen i dag sov jag till kl 1. somna vid 2 tror jag. och pigg på kvällen.. på kvällen är jag jätte hungrig...mina flyttningar har jag mycket av dom är lite gula/vita.. (förlåt för ing detaljer)vad tror ni kan det va något??
    Du har samma symptom som mig...

    Symptomen kommer och går, är det så för er andra också? Imorse och under förmiddagen hade jag asmkt (sorry.... ) vattniga flytningar, nu på eftermiddagen och kvällen är allt normalt men mina bröst är superömma och känns "varma" - vet inte riktigt hur jag ska förklara.
    Wilmer 060206
  • whipit

    Någon som haft huvud värk 1 vecka före BIM och utebliven mensvärk och ont i höften ? Konstig fråga kanske jag är på BIM+1 och har alltid Riktigt kraftig mensvärk ingen alls, istället ont i höften och huvudvärk.

  • KvillesHopp
    Ell skrev 2008-01-28 19:37:45 följande:
    Du har samma symptom som mig... Symptomen kommer och går, är det så för er andra också? Imorse och under förmiddagen hade jag asmkt (sorry.... ) vattniga flytningar, nu på eftermiddagen och kvällen är allt normalt men mina bröst är superömma och känns "varma" - vet inte riktigt hur jag ska förklara.
    ja fan det måste ju betyda att vi är gravida eller hur ?  när ska du ha bim??
  • KvillesHopp

    gud skulle just springa ut och hämta min tel fan trodde tusan att mina bröst skulle gå av.. gud vad ont dom gjorde.Hemlis.. fick gå sakta sakta in i tvrummet igen..

     varför gör dom sååå ont....??

  • HEH

    Mardrömmar på nätterna:/ (har det aldrig annars), flytningar heeeela tiden, blev illamåande när det ställdes kött på matbordet, snabba temperaturskillnader. Frös som en tok först o sen blev jag alldeles röd o varm...som feber...
    Slutade i mf tyvärr...

  • Ell
    KvillesHopp skrev 2008-01-28 20:09:39 följande:
    ja fan det måste ju betyda att vi är gravida eller hur ?  när ska du ha bim??
    Den 4:e. Du då?
    Wilmer 060206
Svar på tråden Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?