• 123ABC

    Kan tänka mig att det är tungt och att tiden går långsamt! Jag vet inte om jag vill kalla det full rulle eller om det bara är jag som vant mig:) Vår minsta som är 2 är väldigt. Trotsig just nu men det har ju dom andra också varit, man blir rikare på erfarenhet efter varje barn:)


    Kika in i min blogg och lämna ett spår 4livliga.blogspot.se/
  • 123ABC

    Det är "bara" 17 månader mellan mina två äldsta och det funkade bra, allt går bättre än man tror:) Det är klart att det är tufft, men jag kände inte att det var tufft och jobbigt just då det är mer nu när jag tänker tillbaka på det så kan jag undra hur jag fixade det! Men det är samma som med förlossningen vi/våra kroppar är gjorda för att fixa det:) Min mans bror och min svägerska ska ha tätt nu dom har en som är född i januari förra året och nästa är beräknad i början På april:) Mina äldsta har alltid varann och det har aldrig direkt varit att dom varit uttråkade för att dom är ensamma:) så jag ser bara positivt med att skaffa tätt:) Lika bra när man ändå är i det!!


    Kika in i min blogg och lämna ett spår 4livliga.blogspot.se/
  • 123ABC

    Vad skoj då är vi några stycken:) ska bli kul att hålla koll på webbisar! Ska ni lägga ut era nyfödda där? Då är det lika bra kanske och så har dom ju varann:) Vart i Åstorp bor du? Jag har bott där:)


    Kika in i min blogg och lämna ett spår 4livliga.blogspot.se/
Svar på tråden Helsingborgare?