Inlägg från: MiniMie |Visa alla inlägg
  • MiniMie

    Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)

    jag har oxå vari där idag...dock blev ja besviken på utbudet av påskgrejjor, av bladet att dömma skulle de finnas masso.. men neee.. *smyger ut igen och forts tjuvläsa*

  • MiniMie

    jag har oxå vari där idag...dock blev ja besviken på utbudet av påskgrejjor, av bladet att dömma skulle de finnas masso.. men neee.. *smyger ut igen och forts tjuvläsa*

  • MiniMie

    Häj barnvagnsgalningar.. ;)

    En undran..har sålt min UJ för att jag vill kunna ha bebis emot mej första tiden, efter liggdelen. Hittat bla två andra vagnar jag nu är lite intresserad av.. Någon som vill ge mej lite tips/råd/hjälp..??

    Teutonia fun..??
    Teutonia spirit s3..??

    eller..teutonia över huvud taget..någon annan likvärdig..främst ute efter dom "rörliga" framhjulen, som gör dom så lätt manuvrerade, samt att man kan ha bebis "åt båda håll"... TACK för tips!!

  • MiniMie

    En bekant till oss fick bebis idag.. hennes första son föddes 050305.. 16 dagar före albin. Detta barn vart beräknat till 080306.. men kom idag.. så dom fick två väldigt roliga personnr på sina barn! (050305-080308)

  • MiniMie

    fler som får barn idag.. en bekant till oss fick en flicka idag hon oxå..(lika som maria)

    GRATTIS..Nirnaeth..

  • MiniMie

    Åhhh... jag ahr träffa MINI och MINST..hehhe, brorsans twins..äntligen, tre hela veckor sedan dom föddes och nu ahr jag MYST med dom heeela kvällen.

    Tjejen väger nu 2800 och pojken 1900.. dom var såååå underbara!!
    (de verkligen spänner i livmodern av att bara se bebisar just nu)

  • MiniMie
    Martha skrev 2008-03-14 22:29:08 följande:
    Ååå va mysigt.. å två dessutom.. :)  Har de fått komma hem eller är de kvar på neo?
    Dom har fått kommit hem, var redan för en vecka sedan... Så, dom är ritkgit starka och duktiga dom små.. men gud..de är så overkligt att se..speciellt honom.. Han ser ut som fostren oftast gör på bilder i gravidböcker..alldeles innan de är dax att komma ut..men, utan de där genomskinliga skinnet.

    Låter kanske konstigt, men de är svårt att förklara. Men..fyyy va mysigt de är allafall med bebis. HEMSKT!
  • MiniMie
    Martha skrev 2008-03-14 22:39:18 följande:
    Oj det var duktigt å redan vara hemma.. När skulle de födas eg?  har de passerat BF?   Såg föresten på din msn att du skulle på inskrivning i dag, gick det bra?
    Dom föddes i v34.. så dom är inte klara för att bli födda ännu.. utan i slutet på mars var dom beräknade..om typ en vecka eller två..tror runt den 29:e...

    Japp, inskrivning idag..gick bra nu när vi blivit friska igen. Lämna massa blod och urin..de mesta såg bra ut..ja allafall de hon kunde se. Försökte oss på att lyssna på hjärtat men de gick inte nå bra, var för svagt ännu då jag bara är i v12..går in i 13 på söndag.
    Nästa möte är ju om lääääänge, så då får vi väl lyssna då..tror de var i maj..?!

    Men men.. de blir nog bra. =)
  • MiniMie

    Någon som vet hur länge den där sidan med 100gratis bilder gällde.. har ett svagt minne av mars..men inte vilket datum?!?

  • MiniMie

    Åhhh.. idag har jag köpt mina första mammabyxor för denna graviditet.. spännande. Magen som kom och försvann verkar vara på gång tillbax nu igen. Så jag slog till på ett par jeans idag.

    Har även klämt och kännt på vagnar nu på kvällen..
    Blir nog varken en teutonia fun eller en s3..tror de blir en emmaljunga city cerox 360.. SÅ mycke lättare och smidigare än båda ovannämnda vagnarna..! *längtar efter att tiden ska gå lite fortare*

Svar på tråden Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)