Inlägg från: Mamma Heather |Visa alla inlägg
  • Mamma Heather

    Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)

    Martha skrev 2008-03-20 20:56:29 följande:
    Den som vi har köpt sa han på stadium var en av dom bästa på marknaden.. Och det var ett märke jag hört talas om förut oxå. Den du nämner har jag aldrig hört förut.
    Jag har en som du har med, fick den ifrån maken då dom fick det ifrån jobbet förra året. =) Visst är Silva bra, men man är så fast med att ha det i byxorna.. istället för Omron som man kan ha hängande runt hälsen mm.. =D Silva är lika dyr dom Omron.
  • Mamma Heather
    smarties skrev 2008-03-20 21:08:40 följande:
    Nu ska vi se Solstorm med Persbrandt, få se om det är något bra då.Moffla lite godis och må allmänt gött så här i väntan på bil.. :PHa det gött tjejor. :)
    Hahaha Såg den på bio o ska köpa den för bakom scenerna... har de flesta Persbrandt filmer... ((älskar honom))
  • Mamma Heather
    Martha skrev 2008-03-20 23:05:50 följande:
    Såå billigt tyckte jag inte det var för att vara USA.... de kostar ju nästan lika mycket här..
    Jag använder www.xe.com/ucc för att se hur mkt allt är. Dollarn ligger ju under 6:- o jag tycker det är så bra! Vi handlar mera i USA över nätet än i Sverige nuförtiden.
  • Mamma Heather

    Jag har varit upp sedan kl 6-6.30. Jag är ingen "sovmorgon" människa. Har inte sovit längre än så sedan jag blev gravid i -04. ;) Kan helt enkelt inte. Skönt med tyst morgon när man vaknar innan dom andra (dom vaknade 8.30)

    Sol och snö - wee! :-S

    Ska till Kyrkan i Falun idag med maken o sonen, kl 15.00 Långfredags Mässan.

    Oh, förresten, otroligt att dollaren är så svagt. Förr, imellan 2002-2004 var det uppe till 10-11:- per dollar!

  • Mamma Heather

    Kika in här för det är dödstyst på den andra nya Borlängetråden som Mikaela började nyligen

    Är det vinter eller vår??!

    Bakade en äppelkaka med frastäcke nu imorse o det luktar så gott i hela lägenheten. Ska ha det med vaniljvisp när svärmor kommer o hälsar på.

    Ska gå ut med hunden o Alex nu i snövädret

    Ha en fin dag allihopa!

  • Mamma Heather

    Jag heller ta äppelkaka över chokladkaka (jag älskar choklad, don't get me wrong..). Jag älskar smaken av äppel med kanel, farin socker... o sen va gott det är med frastäcke på.. o sen kall vaniljvisp när den (kakan) är varm! Oh så gott det var!!!

  • Mamma Heather
    Starlet1 skrev 2008-04-09 15:06:41 följande:
    Blir ju en färre för Smarties att bjuda hem på kakan
    Jag går inte så ofta på denna trådens fikar. Jag ser ni när vi är på ÖF (om det är Myran eller Fenix)... annars är det det enda gång jag ser flera av dom som är aktiv i denna tråd.

  • Mamma Heather
    Starlet1 skrev 2008-04-09 16:19:06 följande:
    Ja, nu tror jag inte att Smarties kommer bjuda hem nån av oss på kakan Det var ett litet skämt jag dristade mig till.Tror jag har sett dig på Fenix en gång, och vi fikar inte så mycket utanför den här tråden, men följ med du om det blir av med nån fika nån gång.
    Jaa jag vet, men jag tänkte det är ibland fika hos varandra här så det tänkte jag att jag är inte riktigt "i" den här gänget, hehe så det är därför jag kommenterade så

    Jag ska börja igen gå mer regelbundet till ÖF, jag har svårt att välja mellan Fenix och Myran, båda är jättebra. hehe Imorgon blir det Myran för Fenix är stängt... sen Fenix på fredag.

    Hade gått idag på ÖF men svärmor kom på besök o det är inte ofta det hända
  • Mamma Heather

    Godmorgon!

    Jag sitter vid datorn när Alex sover, eller när han leker med maken, eller bara en kort stund när han kollar på tv o leker.

    Han bryr sig inte så mkt i min data, visst kommer han o trycka på olika knappar ibland, men för det mesta är han duktig att låta bli.

    Viföralltid -- lycka till, till din sambo. Vore trevligt att bo i en ny stad tycker jag. (Jag önskade min man fick en "job transfer" till Milwaukee, Wisconsin i USA... åtminstone bor vi då i USA...)

  • Mamma Heather

    MiniMie, vad hände med hunden? Förlåt, jag har bara börjat läsa mera i tråden o missade. Är själv en matte till en söt cockerspanielkille. Hade två, en av dom fick flytta förra höst pga påhoppandet (aggressivt) på vår son (hunden vill vara i centrum) så nu bor han i Hedemora med en trevlig tysk familj med äldre barn ... på en bondgård... stormtrivs att vara i centrum, den enda hund i familjen, bland katter, gett, hästar, höns osv osv. Vi träffar honom när vi vill, och jag som hundtrimmare, trimmar honom vid behov.

    Michaela, ska ut o leka i snön med Alex... kanske ta en sväng till ÖF... vill heller leka o gå promenader med Alex, visa honom den vägen jag går med hunden, där det finns tåg osv... han älskar tåg... Men vi får se... ÖF är öppet för några timmar till iaf... (Myran alltså)...

  • Mamma Heather

    Jag behöver köpa en våffeljärn, jag vill göra våfflor! Älskar dom mer än mina kära Amerikanska pannkakor... Våffel med vispgrädde och jordgubbar... eller våffel med en smörklick och mapel syrup!

  • Mamma Heather
    tejp skrev 2008-04-10 11:33:32 följande:
    Har du inte ett våffeljärn? Det förstår jag vetkligen att du vill köpa!! Våfflor är ju så gott! Va är det för skillnad på amerikanska pannkakor och svenska?
    Vi hade men det varade inte så himla länge... dom fastnade för mkt på den. Maken sa man måste köpa en som är "gammaldags" o inte dom med teflon på... för dom slits o sen är det kört...

    Amerikanska pannkakor är tjockare och mindre i storlek (inte småa som plattor eller vad det kallas)... svenska pannkakor är väldig tunna o stora (hela stekpannan hehe)... I USA kallas Svenska pannkakor "crepes"...

    Här är en bild
    allrecipes.com/Recipe/Good-Old-Fashioned-Pancakes/Detail.aspx
  • Mamma Heather
    viföralltid skrev 2008-04-10 15:15:23 följande:
    bättre o äta på sibylla tykker jag käkade där idag med sambon vi delade på en superstar 150gr hamburgare med dricka o stips för 39:-
    Ja, det är billigt; Alex, Magnus o jag kan äta varsin 150-grammare hahahaha

    Men själv älskar jag Helenas Restaurang o deras goda sallader. Stora o goda!
Svar på tråden Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)