Inlägg från: Starlet1 |Visa alla inlägg
  • Starlet1

    Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)

    smarties skrev 2008-04-10 20:22:39 följande:
    Vilken kärring rent ut sagt..lyssna inte på dom, äter han pannkaka så ska han få pannkaka, det går ju över såna där faser. Max åt bara grönsakslasagne ett tag, o det gick över. :)Dessutom är ju pannkaka gott! :)
    Ja, och jag mår ju redan dåligt över att han bara äter välling. Så jag är ju glad att jag hittat nåt annat som jag får i honom. Han är ju så liten och har gått ner jättemycket sen 10-månaderskontrollen. Men att få nåt sånt slängt på sig. Av nån som inte vet nåt.
  • Starlet1
    smarties skrev 2008-04-10 20:26:28 följande:
    Tycker också det är tyket av folk att hålla på o säga såna där saker de inte har en aning om, alla barn är ju olika, tack och lov. :)
    Ja jag tycker också det. Och att sitta och säga så om nån som sitter nära och hör.
    Michaela83 skrev 2008-04-10 20:28:46 följande:
    Hon måste ha haft en dålig dag!Och så tycker jag "stackars hennes barn som aldrig fick pannkaka"... Det är ju så gott!
    Jamen eller hur. Pannkaka är ju jättegott. Min bästit när jag var barn åt bara pannkaka, och banan. Hans stackars mamma måste ju varit jättedålig mamma då eller? Nä, skämt åsido. Jag tog faktiskt illa vid mig. Jag har ju lite besvärligt m mat och Adam just nu, och mår ju dåligt över det ändå.
  • Starlet1
    Linda77 skrev 2008-04-10 20:54:08 följande:
    Usch, vilken korkad kommentar! Lovisa har också varit dålig att äta en period och då försöker man ju peta i dom det dom vill ha. Kan känna att det är ju så lätt att ta åt sig av sånt också, att nån klankar ner på omsorgen om ens barn....det är bara lågt! Nej, klappa dig själv på axeln och strunta i henne!! Kram Linda
    Tack, ja eftersom jag fortfarande tänker på det, så är det nog så att jag tog åt mig mer än jag ville erkänna först. maten är en kamp nuförtiden, det har det inte varit förut, men nu är det det. Och nu vet jag ju att han äter pannkaka, så varför kan han inte få det då? Och att sitta och säga så när jag sitter en halvmeter bort. Jaja, tack för att ni finns.
  • Starlet1

    Tack för alla grattis!! Jag hade ingen aning om att jag hade namnsdag idag.

    Adam åt en burk mat idag, yippey!!! Kul på ÖF. Nu sover han som en liten gris.

    Blev jättesugen på Tacos, får nog fixa så vi kan äta det ikväll.

  • Starlet1
    Knastroll82 skrev 2008-04-11 13:57:45 följande:
    Borde inte vi i tråden kunna dra ihop ett gäng tjejer och ha tacokväll nån gång?
    en jättebra idé
  • Starlet1
    Martha skrev 2008-04-12 09:31:54 följande:
    Åååå vilken natt...  Havanna å Jens har inte sovit nått för det kliat så hemskt.. Å jag å Malva har inte heller sovit nått bra för att hon tycker man ska vara vaken på natten.. *sucka*  ^Å nu måste jag gå å jobba till kl 13... Ända till kl 22 Men jag ska försöka styra om det lite..  För det kommer aldrig å funka för Jens å vara hemma själv med dom hela kvällen..  Trötta å griniga å kliande..

    Låter som en jobbig natt. Adam har ätit en gång inatt och så fick han välling vid 7 imorse, och sen tyckte han inte att han skulle sova nåt mer.


    Har inte fått i han nån mat idag, bara välling, men det gick ju bra i alla fall. Var på ICA Maxi igår och då hade dom provsmakning på färsk fylld pasta, och det gillade han minsann, så det köpte jag, ska försöka med det lite senare. Nu sover han.

  • Starlet1
    Martha skrev 2008-04-12 12:24:47 följande:
    Nu har vi lejt bort Malva till Mormor och morfar, har hon tur får hon åka till IKEA i dag.. *avis*  Och Jens är ute å går med Havanna så hon ska somna.  Har varit till apoteket å hämtat tavegyl men vi har en tjej som inte gillar medicin så det är stört på omöjligt å få i henne nått.. *sucka* 
    Har du testat Aloe Veran på kopporna? Det ska ju vara bra. Jag har ju aldrig testat själv.
  • Starlet1

    Godmorgon.

    Hur mår ni idag. Här har vi inte ätit frukost än. Karlarna i huset tittar på Simpson Adam åt igår, hör och häpna! Han åt en hel portion spaghetti och köttfärssås och sen gröt och yoghurt och pizza Generad Och sen en hel flaska välling. Och så sov han mycket bättre också inatt. Han åt inte förrän halv fem inatt och sen sov han till 8:30, skönt. Kanske det ordnar till sig nu.

  • Starlet1
    Michaela83 skrev 2008-04-13 09:43:58 följande:
    Jag var på broken dreams igår, och oj oj oj vad mkt gott jag åt Har lite ångest över allt fett idag, men får väl kompensera det med en nyttig vecka Föressten, vart är det fina vädret som dom utlovade i helgen????!!
    Låter jättegott. Åt du potatisskalen, slurp. Vi ska nog till Mariannes ikväll, kanske. Skulle vara gott.

    I eftermiddag har vi babysim. Vet inte om vi ska åka på det bara. Adam brukar ju bli sjuk där. Men kanske ska ge det en chans till. Nu har han i alla fall ätit gröt och macka till frukost *glad*.
  • Starlet1

    Mamma sa en sak nyss som jag inte tänkt på. Det kanske är dumt att bada med Adam idag när han har haft öroninflammation så nyss. Eller vad tror ni? Har inte tänkt på det förut. Han fick sista pencillinet igår.

  • Starlet1
    Martha skrev 2008-04-13 11:38:11 följande:
    Å^ååå gud va gott.. Kan vi inte göra om vår middag på broken snart???
    Det tycker jag absolut. Det var jättetrevligt, och nu så är Göte pappaledig, så jag är inte ensam jämt.
  • Starlet1
    tejp skrev 2008-04-13 11:48:23 följande:
    Jag hade inte badat med Moses så kort efter en öroninflammation. Vi badade 3veckor efter Moses första ÖI och två dagar senare hade han det igen. Det kanske var en tillfällighet, men jag är försiktig.
    Ja, det är nog dumt. Har bara inte tänkt på det förut. Men jag lugnar mig nog med badet. För det är skönt nu när han inte verkar ha ont. Det kan ju ta ett bra tag innan öronen stabiliserat sig. Jag har ju själv aldrig varit ett öronbarn, eller haft problem, så jag har inte funderat på det.
  • Starlet1
    Mammatillfem skrev 2008-04-13 11:57:43 följande:
    Måste fråga - är det här fortsättning på andra Blge tråden,eller en för de som väntar barn och så ?I s f drar jag mig ur..den andra stängd..
    Nädå, det här är gamla Blingblingpinglorna, som blivit Livet på landet med oss, och bytt namn och sånt, hihi. Men vi är inte gravida allihop.

    Den glada tråden, har nu blivit Borlänge tråden och den hittar du här www.familjeliv.se/Forum-11-271/m31468892.html

    Det är ju ungefär samma människor i bägge trådarna.
  • Starlet1
    Knastroll82 skrev 2008-04-13 11:40:42 följande:
    Gaaah!Hur får man en karl att förstå att det är inte roligare att vara vaken på natten och sova på dagen, än det är att sova på natten och vara vaken på dagen?Jag blir tokig på att han ska sova bort hela dagarna på helgerna!
    Det tog mig ett bra tag att få min sambo att fatta att det är roligare att vara vaken på dan, även på helgen. Så nu lägger vi oss i vettig tid och stiger upp vettig tid. Nu har vi ju tur som har en bebis som sover till 8-9, så vi ändå får oss lite sömn.
  • Starlet1
    Knastroll82 skrev 2008-04-13 15:10:25 följande:
    Nästan så man spontanorgasmerar ju! :P
    Hihi, ja dom är jättegoda.
  • Starlet1
    Michaela83 skrev 2008-04-13 15:22:06 följande:
    Tack för den här tiden, nu  lämnar jag den här tråden för gott
    Varför?
  • Starlet1
    Michaela83 skrev 2008-04-13 15:25:28 följande:
    Min mamma säger att ni gör dåligt intryck på mig! Så jag vill inte va med mer.
    Inte gör väl vi dåligt intryck Cool
Svar på tråden Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)