• lindi

    Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)

    bye bye brudar, nu blir det shopping för mig! *kul*

    föresten, mickis, starlet o martha. fick höra vad som hade hänt igår med flickan på kupolen som jag berättade om. hon hade fastnat med fingret i rulltrappan och fått det avslitet *ryser* inte konstigt att hon skrek så! usch, gör ont i hela kroppen bara jag tänkerpå det. så passa era små i närheten av rulltrapporna, mina ska då inte få gå inärheten av dem!!!!


    ♥Tuva Li 04 ♥ Love 06♥
  • lindi
    tejp skrev 2008-03-10 08:49:24 följande:
    hejhej!Va gör ni idag? Här har vi inte mer än vaknat. M har feber, lucas har friluftsdag, som Jacob har följt med på. Ser ut att bli en lugn dag.

    o mina små troll verkar var friska igen, de har haft influensa, jag hade turen o var den enda i familjen som klarade sig. bävade för att jag skulle få det när jag var borta, men ibland har man tur! men tuva får vara hemma från dagis idag iaf, så jag får mysa med henne lite innan det är dags att jobba i veckan igen

    martha! jag har färgat klädseln till soffan svart nu, o det blev jättebra fast jag egentligen använde lite för lite färg


    ♥Tuva Li 04 ♥ Love 06♥
  • lindi
    Martha skrev 2008-03-10 09:21:12 följande:
    ååå blev det..  vad var det för färg från början? *glömsk*

    den var marinblå!


    jag ropade hej lite för tidigt, nu kom tuva ner med 39 grader i feber igen.....suck!


    ♥Tuva Li 04 ♥ Love 06♥
  • lindi
    Michaela83 skrev 2008-03-10 13:15:28 följande:
    Hihi, ska vi inte alla träffas för en fika på typ tors kl 10? Då kan du dela ut så kan vi alla prova nån som vill fika?
    skulle gärna vilja, men jag jobbar
    ♥Tuva Li 04 ♥ Love 06♥
  • lindi

    kul med något nytt i stan vet ni vad det kostar o gå in?


    ♥Tuva Li 04 ♥ Love 06♥
  • lindi
    Starlet1 skrev 2008-03-11 18:28:32 följande:
    Är rädd att jag ropade hej lite förtidigt. Adam är nu så lös i magen att det nästan skulle kunna klassas som diarré, det luktar lite så. Men det är inte helt rinnande, spännande ämne va ? Men han är pigg och kräks inte. Men jag mår lite illa, fast jag tror det är inbillning. Håll tummarna för det.Jag köpte lite lakan och leksaker på GeKås, och slipsar till Göte. Det blev inte så mycket, men åh vad jag ska dit när vi börjar få ordning på huset. Är mycket billigare med inredningsgrejer.Vi var ju där på en måndagseftermiddag. Jättelite folk. SÅ himla skönt. Man såg alla hyllor och kunde röra sig fritt med vagn. Jätteskönt. Och ingen kö till kassorna.Ska dit igen till sommaren.
    det var lite folk när vi var där i fredags o lördags också, jätteskönt att kunna gå utan at trängas. hittade du något till bröllopet då?
    ♥Tuva Li 04 ♥ Love 06♥
  • lindi
    Starlet1 skrev 2008-03-11 19:23:41 följande:
    Visst är det härligt. Och när man som sagt, kan se alla hyllor och gångarna är fria, helt underbart.Vi köpte lite plastglas och ljusstakar. Sen var jag trött, vi gick där rätt länge Hittade du nåt?
    ja jag köpte mest kläder til mig själv för en gång skull, hittade massor fint. o sen fyndade jag ljustakar till bröllopet, svarta trearmad, lite snirkliga, jättesnygga för fyndpris o när det är fyndpris på ulla då är det billigt, 9.95 styck, så jag köpte tio stycken.
    annaars var nog resans fynd jättesnygga rosa kuddar med vitaa stjärnor på till tuvas rum, såg du dem? fanns i grönt också!
    ♥Tuva Li 04 ♥ Love 06♥
  • lindi
    Michaela83 skrev 2008-03-11 20:34:22 följande:
    lindi: Har du sett att det är Malin som ä me? :)
    ja jag såg det, o spännis uffe som kör dc-bussarna ibland hihi
    vad fint det blev, helt i min smak, allt utom den där fula takkronan mija gjorde själv :-/
    ♥Tuva Li 04 ♥ Love 06♥
  • lindi
    znoozan skrev 2008-03-11 21:54:24 följande:
    ja här skulle de få fria händer!

    tänkte skicka in då när de sökte projekt här i kring, men jag orkade aldrig för de vill ha ansökan på ett så avancerat sätt som ett vanligt brev, vilket innebar att man var tvungen att framkalla korten på huset ocksåFörvånad alldeles för avancerat för mig som hade trott på en mer digital lösning
    ♥Tuva Li 04 ♥ Love 06♥
  • lindi
    znoozan skrev 2008-03-11 22:10:50 följande:
    jag missade då att man ens kunde ansöka vi skulle då verkligen  behöva proffshjälp med väggrivning å sånt! nu lär dem ju inte komma till blge igen iaf?
    men det finns ju andra liknande program
    du får hålla utkik på kanalernas hemsidor!
    ♥Tuva Li 04 ♥ Love 06♥
Svar på tråden Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)