Inlägg från: Starlet1 |Visa alla inlägg
  • Starlet1

    Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)

    znoozan skrev 2008-02-10 22:41:38 följande:
    näe min kära sambo renoverar inte klart nångång så här kan man inte bjuda hem folk
    Haha, min sambo renoverar hellre aldrig klart. Och jag när jag frågar om jag ska t ex köpa nya linser så säger han bara nä, jag har det under kontroll. Jojo, samma kontroll som han har haft i 10 år då eller?
  • Starlet1

    Nu har jag bokat ett rum på Ibis i karlstad. Det ligger i centrum. Och jag fick rum för 400 kr/natt/rum.

    Det finns fortfarande rum kvar för det priset. Om ni vill haka på och vill ha billigt rum så är länken http://www.ibishotel.se/kampanj

    Skulle vara jätteroligt om vi blir ett gäng.

  • Starlet1
    Michaela83 skrev 2008-02-13 15:25:17 följande:
    Bild på nya pärlan
    Men vad snygg. Det är väl den Marit vill ha Tror Adam skulle klä i den färgen också, hihi.
  • Starlet1
    smarties skrev 2008-02-13 17:21:31 följande:
    Amen fy tusan vad snygg..suck, önskar mig en större hall :)O en karl som älskar vagnar.. ;)Har just städat köket..Moa fick äta själv.o det var ju..skoj tyckte hon. :)
    Nu när vi flytter får vi än ÄNNU mindre hall än vad vi har nu. Men vi kommer ju få två ingångar, och i "finingången" finns det en större hall, så ni får nog gå in där sen när ni kommer och hälsar på. Fint folk, ni vet.
  • Starlet1
    znoozan skrev 2008-02-13 21:04:46 följande:
    åh varför är inte min sambo så! han påstår att jag blir ensamsående om det kommer en ny vagn fast han har inte sagt nått om klädsel
    Haha, ja då får du köpa nån ny klädsel. Min sambo hajjar inte det där alls.
  • Starlet1
    Nirnaeth skrev 2008-02-14 11:12:46 följande:
    Det är inte rättvist...!!Jag har haft magsjuka hela jävla natten och förmiddan.. Jag ska föda barn om två veckor, jag har varken lust eller ork med såna dumheter..Först trodde jag att det var värkarna som hade startat, för det kändes likadant som med Xander. Men jag blev snabbt motbevisad. Thomas tog iaf det egna initiativet att stanna hemma idag, och se efter Xander. Kunde ju inte gå ner till dagis med honom, och det kändes inte som en bra idé att skicka dit honom med nån annan. Han kan ju vara smittad också, onödigt att smitta ner alla andra då. Nu ska jag återgå till min ynkliga position, dränka mig i självömkan, och hoppas på bättre tider framåt eftermiddan!
    Usch vad jobbigt. Har haft magsjuka samtidigt som graviditet 2 ggr. Ingen hit. Hoppas du kryar på dig snart.
    Martha skrev 2008-02-14 17:59:24 följande:
    Alla hjärtans dag i dag.. det ska vi fira å mysa lite med köp mat.. :) jag och jens ska äta thaimat och barnen max.. :)            Vad gör ni????
    Nja, sambon har kommit hem från Stockholm nu, men hade inte gjort nåt speciellt för idag. Även om det är vår 10-årsdag också. Jaja, vad trodde jag.
  • Starlet1
    Martha skrev 2008-02-15 20:20:32 följande:
    Har precis varit på kupolen å shoppat loss.. :)  Varsin fleece från pop, varsin röd bamse jacka å varsit par skor till tjejjerna
    Vi var också på Kupolen igår. Det blev en grön mössa på PoP till Adam och så den där halsduken, eller vad jag ska kalla den, som det är träd och sånt på. Och så köpte jag två tunikor på Vero Moda till mig.

    Nu är det lugnt här hemma igen. Fast det är tråkigt det också. Adam kommer verkligen sakna dom, mina föräldrar och systerdöttrar. Han gillar ju när det är mycket folk runtomkring honom.
  • Starlet1

    Usch, nu är det snart natt för Adam igen. Jag fasar faktiskt. Det var riktigt otäckt imorse när han inte fick luft.

    Och nu är han jättelös i magen också. Tror det är kålpuddingen, men ändå. Det är inte diarré, men det pluttrar ordentligt när han bajsar. Han bara skrattar själv.

  • Starlet1

    Godmorgon, eller ja, både god och inte så god.

    Adam hjar börjat sova hela natten, det är jätteskönt. Igår sov han 19:30-7, då fick han välling, jag knäckte ryggen och sen somnade vi om. Kl 8 gick Göte upp med Adam och jag sov till 9:30.

    När jag kom ut så låg Adam och sov/gnällde på Götes bröst i soffan. Det visade sig att han hade 38,8 i feber. Så nu har han ätit välling och lite frukt.

    Min rygg är också dålig. Halvligger i soffan och undviker hastiga rörelser.

  • Starlet1

    Nån som har koll på vaccineringar? Adam ska vaccinera sig mot pneumokocker imorgon, men han har feber idag. Vet nån om man ändå kan vaccinera honom?

Svar på tråden Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)