GussanGos skrev 2008-01-30 20:55:50 följande:
Använder du flytande margarin? Det hände mig och jag fick klumpar en gång när jag använde flytande margarin, men jag gjorde som vanligt så som din kompis sa och det slätade ju ut sig när det väl blev en deg. Men det kan ju hända med vanligt också....Du ska inte heller ställa av smöret så som du verkar ha gjort utan det ska fortsätta vara varmt och fräsa lite i kastrullen när du slår på mjölken....På tal om det så rekommenderar jag att alltid använda smör i stället, "baksmör", det är alltid det bästa i bakning har jag fått lära mej och det blir också godast =) Man lär sig med tiden, och nu är du nog med hela tiden nästa gång ;) Men detta var ju ett solklart fall av jästdöd....Lycka till nästa gång! =)
nä inget flytande.. var "fast" eller hur man nu än säger.. sånt man skär i alltså...
använde ett "delikatess margarin".. ska kunna användas för både matlagning och bakning.
Höll på att natta sonen så han skulle kunna sova middag när jag höll på att smälta smöret.. fick gå ifrån snabbt för att ta bort smöret från plattan så den inte "brinner upp", därmed uppehållet. brukar inte göra d annars.. nått liknande komm emellan sist också minns jag..
usch man blir ju så ledsen o förbannad för man la så mkt tid samt pengar (gör alltid dubbla satser så jag kan få stora o många bullar) på nått som man fick slänga... 2 ggr i rad dessutom *suck*
men som du säger så får man hoppas på att man gör bättre ifrån sig nästa gång.. lär väl inte bli förrän ett tag framåt