godaste oliverna
ja vilka tycker ni är bäst, själv har jag nu fastnat för italienska gröna med kärna förståss
bojkottar totalt urkärnade som har en läskig smak
ja vilka tycker ni är bäst, själv har jag nu fastnat för italienska gröna med kärna förståss
bojkottar totalt urkärnade som har en läskig smak
under mat och bak ska förstås tråden vara
De urkärnade är rätt "fadda" i smaken jämfört med de med kärnor.
Själv tycker jag de grekiska Kalamata oliverna med kärna är de allra bästa.
Sen finns ju de dyra färska med specialinläggningar som naturligtvis är supergoda.Men svindyra!
Köpte alldeles nyss billiga i vaccumpack hos "utländska butiken" i närheten.
De var stora och gröna och inlagda med chili och kryddor.
Det kan vara ett lotteri...med det var jättegoda!
JA man har bara råd att köpa en oliv när man ska ha färska
Kalamata oliver med kärnor = godast