• Äldre 5 Feb 16:01
    51769 visningar
    361 svar
    361
    51769

    För oss som tvättar med tvättnötter!

    Detta låter ju helt underbart! När jag skulle till att beställa så kollade jag runt lite, inser att importören bor i samma kommun som jag och att nötterna säljs i en lokal butik! Helt otroligt, nu måste jag ju åka och handla imorgon när hon har öppet!


    I tried to live alone, but lonley is so lonley alone
  • Äldre 6 Feb 18:21
    #25

    Tvättar min första maskin med nötter nu, spännande! En fråga bara, kan man dosera med nötterna utifrån hur mycket tvätt man har i maskinen? Typ 7 nötter för full maksin och 4 för halv typ?


    I tried to live alone, but lonley is so lonley alone
  • Äldre 19 Feb 10:19
    #91

    Jag tvättade en massa mörk 40-tvätt i veckan med 8 nya nötter. Mycket skjortor som min man har i jobbet osv. Vi blev inte nöjda... Alla kläderna som innan tvätten luktade lite svett/deodorant luktade likadant när dom kom ur tvättmaskinen. Kanske lite mindre men fortfarande lite "unket" eller vad man ska säga. Gjorde jag nåt fel?


    I tried to live alone, but lonley is so lonley alone /ur Mikas Any other world
  • Äldre 19 Feb 14:03
    #93

    Jag har alltid varit nöjd annars, dom tvättar ju rent från fläckar osv men just den här lukten... Min man som är lite fascist vad det gäller lukt på kläder åkte och köpte vanligt tvättmedel och bestämde att hans "finare" kläder ska tvättas med det istället...


    I tried to live alone, but lonley is so lonley alone /ur Mikas Any other world
Svar på tråden För oss som tvättar med tvättnötter!