Hur får jag vaniljkrämen tjockare?
Hallåj!
Någon som vet hur jag får min vaniljkräm tjockare? Jag ska ha den i en marängtårta.
/ Marie
Hallåj!
Någon som vet hur jag får min vaniljkräm tjockare? Jag ska ha den i en marängtårta.
/ Marie
mer pulver?
maizena redning
Om det är köpt marzansås så står det på baksidan hur man ska göra om man ska ha det på tårta.
hemgjord
värm igen och red med maizenamjöl utrört i kall mjölk
eller
fuska och vispa ner marsanpulver (kallrört)
pulver
vispa ner mer pulver (kallrört)
Tack, för tipsen...
..det var en egen vaniljkräm jag gjorde (ej pulver), med potatismjöl, grädde mm. Den vart ganska lös, men det blev ok till slut! Jättegott smakade den i alla fall!
Gubben fyller 30 imorgon, så då har jag gjort en marängtårta med vaniljkräm och grädde. På toppen blir det jordgubbar, hallon och carambolafrukt (stjärnfrukt). Hoppas den duger åt folk... det är första gången jag gör den... hih..
Låter gott i allafall!
mmmmmm kommer å smakar
Välkomna! hih...
låter väldigt gott
den tjocknade lite när den kallnade va?