Krämig kycklingpasta ,tips tack!!
Ska ha våra familjer hemma nästa helg , och tänkte då ha buffe´då vi blir många personer. Skulle vilja ha lite tips på era favoritrecept !

Ska ha våra familjer hemma nästa helg , och tänkte då ha buffe´då vi blir många personer. Skulle vilja ha lite tips på era favoritrecept !
Nån?
Har en pastarätt med kyckling, vitt vin (om jag minns rätt), grädde osv i om det kan vara något du vill prova?
Tärnad/ strimlad kyckling som är stekt röd o grön tärnad paprika, hackad vitlök o soltorkade tomater som är strimlade på längden, Fräs ihop allt o häll på creefraicke o servera med pasta. kan va gott o lägga i nån sorts mjukost med. Eller ädelost.
Hej!
Ta kyckling filer och skär dem i tärningsr och ta ett paket bacon strimla det. Hacka gul gulök. Börja steka lök och kycklingen först eftersom det tar längre tid att steka när kyckligen är näst helt färdig stekt så kan du hälla i bacon så den få lite färg.
Häll crem bonjour med vitlökssmak hela den. Häll sedan i en burk majs och champinoner. Sen kan du hälla i en burk vanlig crem fresh och en bruk cerm fresh parika chili och ta lite samba olek.
Vill man ha lite mildare till barnen kan man ta undna lite innan man häller i sambaolek och crem fresh paprika och chili.
detta är super gott
om du provar detta nån gång så får du gärna skriva till mig och tala om vad du tycker.
låter som de vi brukar göra, men vi brukar ha i ngn svamp grej, creme bonjuor me svamp tror ja de är *mums*
Skär kycklingfile i bitar, krydda med kycklingkrydda och stek.
skiva purjolök tunt och fräs på.
Blanda detta plus kokt pasta i en gratängform.
Blanda cremefraiche (chili)+ matladningsgrädde.
Häll över detta över pastan, kycklingen och purjon.
Ringla över Kelda ostsås och gratinera tills fin färg. Det är verkligen supergott.
Man kan ha i vitlök och chili för mer smak
Okidoki. här kommer det. Håll till godo.
Fettucini med kyckling och svampsås
2 strimlade kycklingbröst
1 msk olivolja
30 g smör
2 skivor bacon, skurna i tunna strimlor
2 pressade vilöksklyftor
250 gr champinjonhattar, skivade
¾ dl vitt vin
1 ¾ dl grädde
4 hackade salladslökar
1 msk vetemjöl
2 msk vatten
400 gr fettucini
1 ¾ dl riven parmesanost
Så ser grunden, går alltid att laborera med mängden bacon, vin, vitlök osv?
Hetta upp olja och smör i en gryta och bryn kycklingen några minuter, lägg därefter i bacon, vitlök och svamp och låt det puttra ytterligare någon minut.
Häll sedan i vin och låt det puttra tills vätskan har minskat till hälften. Tillsätt sedan grädde och salladslök och koka upp. Blanda mjöl och vatten till en jämn smet, rör ner det i grytan och sätt upp värmen. Rör om tills blandningen börjar koka upp och tjockna, sätt då ner värmen och låt det puttra i 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Koka pastan och lägg ner den i den färdiga grytan, rör om. Strö sedan parmesanost över och servera?.
mums, vilka goda recept
Nu blev ju jag hungrig
Ett kort och enkelt recept på en kycklingsås.
1 pkt. pastagrädde
1 pkt. fryst salldskyckling alt. tacokyckling
Kycklingen är redan kryddad och klar att äta, så då gör man som så att man värmer upp dessa två saker och serverar till spagetti och ketchup om man vill ha det.
smaklig måltid!
Jennies goda kycklinggratäng
Temperatur
225°
4 pers
Ingredienser:
1
fryst Kronkyckling
grillolja
1
paket
bacon
1
lök
2
vitlöksklyftor
6
dl
fraiche
chilisås
3
dl
riven ost 10 %
tagliatelle
· Tina kycklingen.
· Pensla marinad på kycklingen och stek den i ugnen enligt förpackningen.
· Bena kycklingen när den svalnat och skär köttet i mindre bitar.
Detta är smidigt och jättegott