Kan man äta kassler som har varit fryst i 2 år?
eller ska jag slänga den
eller ska jag slänga den
släng!
släng!
Men släng den!!!!
Släng.
jag hade aldrig ätit den!
Så gammal säger tom jag, som annars är ofantligt osjåpig, släng om.
Fläskkött åldras inte med välbehag i frysen...
klart det går att äta har själv gjort det ett par gånger och inte har jag dött för det
Släng den! Om du mot förmodan vågar ge dig på att äta den, skriv gärna och berätta om hur det gick. Och hur den smakade.....
6 månader håller sig i almänhet kött och fisk i frysen, så jag skulle absolut inte äta nått som var två år gammalt.
ok då slänger jag den. Vart bara lite sugen på kassler, men då köper jag en ny bit.
griskött skall helst förbrukas inom 3 mån, men 6 månader är okej.
Tror att dom råden är för rått kött. Kassler är ju rökt, men jag skulle nog också slängt det.
en blev två skrev 2008-02-21 15:10:27 följande:
Jag skulle ha provsmakat innan jag har kastat. Men det är jag det (för jag vill ju veta hur det smakar om/när det är dåligt)