Inlägg från: Carola Carro |Visa alla inlägg
  • Carola Carro

    Havremust

    Blir de ine tjockare när man kokar de?? eller är den som maizena tjockanr till när de svalnat??

  • Svar på tråden Havremust
  • Carola Carro

    >Mitt är bara vatten kanske skall ha mer havremust??

  • Carola Carro

    Ja skall blanda i profylac med så då blir den kanske tjockare..

  • Carola Carro

    Här var de första gången blev ganska tunn.. De står ju 2tsk... Men får blir bättre nästa gång

  • Carola Carro
    cloudberry79 skrev 2008-03-02 22:01:13 följande:
    Jag använde recept som följde med en broschyr om min ersättning, och där står det att det är matskedar som gäller.. Tror inte den blir tjock nog på bara två teskedar
    Ja jag har oxå fått broschyr om proflacen och i den står de 2st tsk fr 2 ½dl..
  • Carola Carro
    cloudberry79 skrev 2008-03-03 17:23:26 följande:
    Det måste väl vara feltryckt, eller?? Inte ens med 2 msk blir den jättetjock, jag kör på vanliga dinappar storlek S och de funkar finfint med den tjocklek jag får till.
    Jag har inte änglamark utan gyllenmust eller vad de märket heter?? Men de kanske inte spelar någon större roll??
  • Carola Carro
    cloudberry79 skrev 2008-03-03 17:37:14 följande:
    Jag kör också vanliga Gyllenmust (kan det vara AXA eller nåt? En röd låda som det står stort Gyllenmust på).
    Japp den är de.. Skall testa med matskedar idag iställe..
Svar på tråden Havremust