Denna har jag men jag vet inte om det är den du söker...
kokoskaka
Botten:
150 gram smör rumsvarmt
3 dl strösocker
1,5 dl mjölk
4,5 dl vetemjöl
2 st ägg
2 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
Glasyr:
60 gram smör , smält
2 dl kokosflingor
1 dl grädde
1 dl sirap
3 dl strösocker
Gör så här
Innan du gör botten, börja med att mäta upp alla ingredienser till glasyren så det är klart.
Botten: Rör smör och socker. Tillsätt det övriga. Rör om till en smet.
Bred ut smeten i en bakplåtsklädd långpanna. Grädda i 175 grader ca. 15 minuter,tills den börjar få färg och blivit lite fast. (OBS! ska gräddas ytterligare med glasyr på i ca. 15 minuter till)
Glasyr: När botten har gräddas i ca. 6 minuter, börja med glasyren, den tar ett tag att koka ihop.
Smält smöret och blanda i resten, låt koka ihop.
Ta ut botten ur ugnen när den börjar få färg och bred försiktigt ut glasyren med en sked/slev över botten (häll inte direkt ur pannan eftersom smeten är lös.
Grädda ytterligare i ca. 15 minuter tills kokosglasyren blir gyllene brun, knäckfärg.