Inlägg från: Hallonröd |Visa alla inlägg
  • Hallonröd
    Severus skrev 2008-03-21 21:04:40 följande:
    Det har jag gjort nu.Hoppas fler inom samma nisch gör det så man får ett hum om hur andra tjänar, om man själv är underbetald eller vad det är frågan om..
    Ja den listan är skitbra..synd bara att att så få vet om den bara Flört

    Låter onekligen dåligt för dig med tanke på dina studier, var du jobbar och vad du gör...Fundersam
    // Hallon är inte bara gott utan nyttigt också...
  • Hallonröd
    Severus skrev 2008-03-21 21:10:49 följande:
    Japp...man skulle valt IT på högskolan istället...Mitt ex har varit med på TV4, tidningar mm pga att han är rik nu efter att ha startat upp it-företag, fast han är så ung mmHan valde rätt nisch(plus att han ÄR begåvad och vet hur han skulle satsa och på rätt grej)
    Kanske funkar med IT igen....men förut så var det ju inget jobb att satsa på. Den s.k. IT-bubblan sprack ju och det blev blaj för många. Men många var nog inte så seriösa kanske, de ville nog bara tjäna snabba pengar och flasha lite för polarna Flört
    // Hallon är inte bara gott utan nyttigt också...
  • Hallonröd
    Severus skrev 2008-03-21 21:19:12 följande:
    Ja, minns det där.Det var en anledning till att jag inte valde IT, vilket jag ångrar idag.Får inget mer studielån heller om jag skulle vilja omskola mig.Därav min tråd, outbildade kan tjäna skitbra ändå.
    Ja om jag hade varit kvar på mitt senaste jobb så hade jag legat på 21 000-22 000 idag kanske lite mer. Jobbade som kundmottagare, servicerådgivare och arbetsledare på en personbilsverkstad.  Tyvärr så omorganiserade företaget p.g.a. dålig lönsamhet och jag var sist in och kunde inte omplaceras. Synd - trivdes jättebra.
    Har 3 årigt gymnasium och en vuxenutb. i data.
    // Hallon är inte bara gott utan nyttigt också...
Svar på tråden Ni som är "outbildade" och tjänar över 20.000:-/mån, VAD jobbar ni med?