Fredagsmat, äta vad?
Jag funderade på att testa ett recept jag läste i Buffé häromdagen.
Teriyakistekt färskostfylld lövbiff, älskar teriyakisås...
http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=614169
Jag funderade på att testa ett recept jag läste i Buffé häromdagen.
Teriyakistekt färskostfylld lövbiff, älskar teriyakisås...
http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=614169
Mer teriyakisås... Det här receptet är ett av mina absoluta favoritrecept!
Japansk het teriyakibiff, jag föredrar en aning sting bara, inte hetta.
http://www.expressen.se/1.178174
Jummie: Om jag testar det ikväll så meddelar jag hur det blev! *hungrig av att läsa recept*
Opastöriserade ostar brukar väl gå att äta om man hettar upp dem till minst 70 grader?
Den där painrichespecialitén lät faktiskt väldigt god! Vrålhungrig nu, snart lunch...