Inlägg från: Serendipity |Visa alla inlägg
  • Serendipity

    ~Majmammorna från 2006 pratar vidare 13.0~

    Lägger tråden i favoriter!
    Jag skriver inte heller här så ofta längre även om jag varit med sedan trådstart, men kollar in då och då Min son Teodor hade BF i maj-06 men föddes 24 april! Så jag är plastmajmamma hehe. Han är runt 90 cm och 13-14 kilo nu, vet inte säkert!

  • Serendipity

    Vi läser jättemycket för Teodor och han tittar en hel del på Tv också, eller rättare sagt DVD-filmer som Pingu, Bamse och Stora maskiner.


    Godnattsagan blir samma varje gång jag lägger: Vilda bebin!


    Idoler? Näe... Traktorer och lastbilar kanske?

  • Serendipity

    Vi ska på påskmiddag hos mina föräldrar på lördag, men det är bara 2 mil att köra. Det är jättetråkigt väder här i Skåne Snöblandat regn och blåsigt...

  • Serendipity
    MansonDust skrev 2008-04-03 14:38:52 följande:
    Hej. Jo jag blödde mer & mer igår & blöder ännu. Har haft ont & det har kommit blodklumpar. Så det blir ingen bebis i Dec tyvärr.Men jag mår bra i övrigt, är tacksam över att det blev ett så pass tidigt missfall, inte ens 5 fulla veckor, så jag hoppas att jag snart kommer blöda klart.
    Vad tråkigt Manson!
  • Serendipity

    Lillajag:
    Jag testar att kopiera en bild från ditt galleri!! Jag öppnar bilder i stort format sedan väljer jag Kopiera med högerknappen på musen. Sedan går jag hit till tråden och väljer Klistra in!

  • Serendipity
    M73 skrev 2008-06-05 10:45:28 följande:
    Hur mycket växer era tvååringar nu? H hade växt en cm sedan 17 maj när jag mätte henne igår, upptäckte plötsligt atthon såg så lång ut...
    Ingen aning... Teodor är 93 eller 94 cm och väger 14.5
Svar på tråden ~Majmammorna från 2006 pratar vidare 13.0~