• Zizter

    ~Majmammorna från 2006 pratar vidare 13.0~



    Ooh en ny majtråd? vah? vart tar tiden vägen? jag säger de varje gång men shiiiiiit.. hihi.. sätter in 2 bilder jag tog på kimsan idag.. alltså kim är ju mammas pojke.. de har vi ju vetat sen länge.. men kim ääälskar ROSA och ÄLSKAR KITTY!! haha.. Hello Kitty alltså.. han har ju en kitty tröja, strumpbyxor å kitty mjukisdjur å kittyhårband å allt man kan tänka sig.. men idag gick vi in på H&M för å testa en svart kitty keps som jag såg innan.. tänkte bara prova om den passa.. OJOJ kim blev hysterisk! haha blev så lycklig KITTYY skriker han å springer till sin kompis för å visa va han har på huvet! hahaha.. alltså gullekim.. han kommer nog å bli en go pojk när han blir stor.. men jag fick knappt ta av han kepsen när vi skulle betala.. så jag sa till kassan att. skynda skynda.. ja han i kassan såg ju vilken panik kim hade.. haha.. han ville ju ha sin KITTY KEPS!! *S* ja bildresultat där uppe me sin kittykeps och en bulle i högsta hugg!!

    Den andra bilden tog jag idag åxå.. där har kim sin specialstickade kittymössa som jag hitta på tradera.. eller hon hade stickat rosa sånna.. men jag ville ha en blå så då ordnade hon de åt mig!

    har era ungar "idoler" redan åxå? kim gillar ju såklart Nalle Puh åxå.. stackarn är ju hjärntvättad me nalle puh i det här hemmet.. OCH Kitty såklart!
  • Zizter

    ja just ja.. glömde ju å berätta! hihi..

    kims favvosång är lilla snigel aktaaaaa dig.. ja men iallfall.. än så länge hänger han ju me lite i sången.. eller "akta diig akta diig" säger han.. men idag när vi satt på spårvagnen så kommer helt plötsligt "annars tar jag diiiig" hahha snacka om att jag blev paff! vi har hållt på å sjungit den där lilla snigel hundra gånger.. men bara akta dig.. å sen pang så rabblar han nästan hela låten! helt otroligt alltså.. från ena dan till den andra..

    men de bästa han säger är ändå.. ÄLSKAR DIG!! eller nä han kan inte säga bokstaven L ännu.. "äskar dig" blir de ju när han säger.. och på swahili säger han till pappa åxå.. egentligen är det "nakupenda sana = jag älskar dig" men kim säger "penda sana" och sen på engelska åxå aj lave joooo hihi


  • Zizter

    Asså.. får inte era ungar titta på tv??  Kim äääälskar å titta på tv! han har alltid varit jättefascinerad av tv:n.. och sambon min ska alltid ha på tvn när vi är hemma åxå.. själv tittar jag inte så mycket och stänger av den direkt sambon inte kikar.. men kim.. han äälskar tecknat å bolibompa! och han både dansar, pratar och sjunger me tvn och när de är barn på tv som sjunger å dansar!  får alltid gömma fjärrkontrollen från kim för han sätter på tvn själv och sätter sig i sin nalle puh soffa och tittar.. *S* han kan tillochmed bläddra själv fram till barnkanalen. konstigt de dära.. haha.. å de hjälper inte att gömma frjärren ibland heller för han hittar knapparna på tvn åxå å bläddrar... hmm.. kanske kasta ut hela tvn? Cool


  • Zizter

    oh va jag saknar kim idag.. har åkt till mina föräldrar för dom har rest bort.. så jag tänkte ta en "barnfri" dag idag.. har vart å jobbat idag och sen åkte jag hit direkt.. å ska bara slappa å njuta av ensamheten och tystnaden... snacka om att man kan behöva de ibland! fast jag saknar mina boys där hemma.. men dom har en mysig "pappa & son" dag idag.. så jag får ladda mina batterier lite!! och sova tills jag vaknar helt SJÄLV!! oh.. vikken lyx alltså.. gjorde likadant förra gången mina päron reste bort och jag va som en ny människa dagen efter!! tänk att få vakna själv.. ligga å dra i sängen halva dagen om man vill.. ooh.. fan va najs de ska bli!! *njuter för fullt* Flört


  • Zizter

    jaha jaha.. hoppar in en sväng .. melodifestivalen tittar jag på.. vem ska vinna?

    ringde hem vid 20 och sa gonatt till kimsan.. äska diiig mammaaa sa han.. hihi gulleplutt..

    sagor har jag försökt å läsa för kim många gånger men han är inte riktigt intresserad än.. hehe liite svårt å sitta still.. men han ÄÄÄLSKAR böcker! jag shoppa ju ihjäl mig nu på bokrean så hans favorit nu är pekböcker med bilar och frukter och sånt å pekar å säger va allt heter! det är så roligt åxå å se vad han kan mer från ena dan till den andra.. så han har ett helt bibliotek hemma me massa böcker nu så tar han alltid fram en bok å skriker"boken" å så vill han sitta i mitt eller pappas knä så får vi läsa.. men de är ju inga längre sagor direkt.. men roligt att han är så intresserad av dom iallfall..

    ojojoj.. jaha nä nu ska jag slänga mig i soffan igen och njuta av att faktiskt kunna få titta på tv en stund i lugn och ro.. e bara jag och vovven här.. skööönt! och kim ligger nog och snarkar gott hemma me pappsen sin.. hihi


  • Zizter
    Ekorrfamiljen skrev 2008-03-15 23:00:55 följande:
    Vendel gillar inte att sitta still och lyssna på en hel bok, och jag läser inte godnattsaga, men han har sina älskade pekböcker och jag läser ofta Wirsénböckerna för honom. Så länge han nu orkar lyssna!  Anledningen till att han inte ser teve är ju inte ett förbud, utan vi har teven i gillestugan och dit orkar ingen av oss gå. Vi går bara ner dit när det är något vi verkligen vill se på teve. Rätt skönt att inte ha den ståendes igång hela dagarna (som det blev när jag var hemma och mammaledig med stora barnen.) I lägenheten där jag bor i veckorna finns det helt enkelt ingen teve, därmed var det löst liksom.
    låter faktiskt skönt att inte ha nån tv.. jag blir själv galen hemma när sambon jämt ska ha på tvn när ha när hemma.. fast han inte ens tittar på den... helst ska både tv och stereo va på.. jag blir tokig! *S* funderar faktiskt allvarligt på att slänga ut tvn.. och umgås som man gjorde förr i tiden.. haha fast då skulle väl gubben min klättra på väggarna när han inte fått titta på sitt j*vla fotboll!!
  • Zizter

    Men det blir då ingen TV på kims rum eller nåt sånt så länge jag kan hålla de.. hade faktiskt en till tv förut men den sålde jag.. onödigt att ha fler än en.. men min dröm är ju nästan att vara utan tv.. kanske jag är konstig meeen... de låter ju skönt som korren har det.. att tvn e i annat rum.. måste nog flytta till hus eller nåt då..

    ah gomorron förresten.. nu har jag haft min egonatt här.. fast jag kunde knappt sova ändå.. blah.. ajja.. men sov ändå till 10 nånting när jag väl somna inatt! å nu e jag fortfarande kvar här.. men ska precis packa ihop och åka hem till mina älskade pojkar..

    have a nice day!


  • Zizter

    Oh KIM HAR namnsdag idag!!! första i min familj som har namnsdag här i sverige!! *S*

    skrev ett inlägg igår men de blev borttaget tydligen.. aja.. katastrof igår.. kim ramla å blödde från både mun å näsa.. fast ytliga sår.. fick åka till tandakuten me han för jag tyckte framtänderna kändes lite lösa.. ojoj.. katastrof på kliniken säger jag bara.. men de sluta bra.. vi får avvakta å se.. dom kändes nog bara lösa för att tandköttet va så uppsvullet osv.. men han mår bra nu igen.. vi va ute och lekte å han körde me en lastbil.. en liten bil alltså och sen vurpa han över och slog ansiktet i marken.. en rejäl smäll.. usch å fy.. men men.. nu är han sig själv igen..

    GLAD PÅSK till er allihopa!!


  • Zizter




    KIM 22 MÅNADER IDAG!! shiit.. på bilden har han sår under nästan där från vurpan häromdagen.. alltså nu är det bara 2 månader tills han blir 2!! måste börja planera födelsedagskalaset redan nu så det inte blir som sist..fixa allt några dar innan bara å tusen människor och ingen koll på nåt! *S* men skoj va de.. men nu e de påsk!!

    GLAD PÅSK till alla i tråden
  • Zizter


    Här kommer en snöig hälsning från göteborg! hihi.. trodde aldrig vi skulle få snö iår.. men tji fick man.. nu har det snöat flera dar och de va ju bara å dra fram vinterkläderna igen!! jag som trodde att man snart skulle slippa ha jacka så varmt som de va i förra veckan.. hihi.. knasigt...

    Måste ta å läsa igen tråden lite..
    MEN TÖNTJÄVLA FL.. jag tjänar INGA pengar på min blogg!! va har ni för jävla problem??
Svar på tråden ~Majmammorna från 2006 pratar vidare 13.0~