• Ciwi

    ~Majmammorna från 2006 pratar vidare 13.0~

    Oj ny tråd!

    Välkommen alla nya

    Här har vi överlevt stambytet och flyttat hem igen. Bara 2 veckor kvar innan vi har badrum och köket ska bli komplett¨på tisdag. Vitvarorna var försenade...
    Men vi har i alla falll rinnande vatten nu och ett superfint nytt kök

  • Ciwi

    Tenoria: Ja det är toppen med nytt kök

    Ang. att nära blir ihop med varandra efter någons död. Kanske är det lättare att finna tröst hos varandra. När båda förstår vidden av det sorgliga som hänt. Det är lätt att växa samman vid svåra perioder.

    Trollet tittar oxå lite grann på tv. Men orkar bara ca en kvart. Håller med Veladis. Jag vill oxå gärna styra vad hon tittar på.

  • Ciwi

    Tenoria: Oj då vad tråkigt. Hoppas du får svar snart. Du kan väl hälsa dem att vi tänker på dem.

    Linda: Stor kram

  • Ciwi

    Knytet: Ja man uppskattar verkligen vanliga saker som att ha rinnande vatten Vi har det bra. Fullt upp så klart med troll, plugg, jobb, hundar och hästar.

    Trivs ni i huset? Kram

  • Ciwi

    Knytet: Oj förstår det. Hur går det för Vinga på dagis? Tycker att det är en evig stress med hämtandet och lämningen. För det mesta är det jag som sköter allt ensam eftersom min karl jobbar och jag bara pluggar...( samt arbetar deltid). Trollet har korta dagar men min studietid blir nästan alltid lidande.

    MansonDust: Hej, vad roligt med nya i tråden. Min tjej är född 25 maj - 06.
    Hur gamla är dina barn?
    Vad korta dagar din stora tjej har. Hinner hon äta på dagis då?

  • Ciwi

    Manson: Vilken duktig tjej.

    Knytet: Ja ibland drar min karl lite konstiga slutsatser. Men samtidigt sitter han på en rätt bra lön som bidrar till trivseln i vårt gemensamma liv så man ska väl inte klaga. Särskilt när jag själv är lite svag för shopping...

    Vet inte om det som ligger på marken här är värt att kalla snö. Har verkligen varit en skitvinter på den fronten. Trist tycker jag som stått och väntat med pulkan i hallen.

  • Ciwi

    Men Tenoria vad trist! Kan du inte strunta i dem och stanna här hos oss som tycker det är jättemysigt att ha dig här?

    Winka: Så trist hoppas att killen mår bra ändå. Trevlig resa

  • Ciwi

    Glad Påsk!

    Hoppas alla har det bra. Här är det städning som gäller i påsk. Hela lägenheten är fylld av byggdamm som ska bort. Ett hästjobb att få allt på plats.
    Några familjemiddagar blir det nog och någon tur med hästen

  • Ciwi

    Usch mitt troll är helt ur gängorna idag. Bara gråter och gråter. Natten var hemsk hon vakna och grät hela tiden. Kastade nappen all världens väg för att sedan ta den snutta en sekund och sedan kasta igen. Så ledsen...
    Lite snorig och hostig men ingen feber.

Svar på tråden ~Majmammorna från 2006 pratar vidare 13.0~