Inlägg från: Pippilångstrump |Visa alla inlägg
  • Pippilångstrump

    Nätmammorna hänger kvar sen januari 2005 :-)

    Hje hej!

    Jenny: hoppas det ger med sig snart, illamående är inget roligt inte, lider emd dig. fick du något mot det?

    Jenny: Något namn ännu?

  • Pippilångstrump

    Martina: låter som en smart plan med grannen

    Linda:usch vad hemskt. .

    Här har jag börjar plugga igen, idag blev dock föreläsningen inställd så jag är ledig med min tråkiga familj(Ja de är tråkiga just nu och jag är nog lika tråkig jag, det blir man efter att inte ha fått sova på nästan 1 år och speciellt när de sista veckorna har upptagits av son som skrikigt hela nätterna igenom och varit otröstlig)

  • Pippilångstrump

    Jessica: usch avd hemskt.
    Håller tummarna för din kompis dotter.(om jag minns rätt är flickor mer levnads starka) En av mina bästa vänner har en son född i v 28, nu är hon gravid igen och alla håller tummarna för att denna bebis ska stanna i magen bra mycket längre än så. Har hört mycket av henne och hon har fortfarande inte kommit över de där månaderna av total maktlöshet på NEO.

    Linda: japp vi samsover fortfarande. Jag ser inga problem med själva samsovningen, mer bristen på sömn.

    Martina: käktänderna har brutit igenom nu, så det var förhoppningsvis bara tänderna som spökade, han avr illröd i tandköttet också.

  • Pippilångstrump

    Jenny: mig hittar du i en monter , ska tom stå för två olika företag

    Martina:att vara höggravid är jobbigt, jobbigare än vad man tror när man är där. jag började tex tycka att jag var förfärligt lat och inte orkade något, först efteråt fattade ag att ajg inte är så hemsk alltid utan bara då.
    det är jobbigt med en bebis, men det avr först efteråt jag fattar du jobbigt det avr, hur onödigt det är att springa till dagis med två gallskrikande barn(bärandes på båda och en vagn att köra), jag skulle helt enkelt ha skitit i det och tagit det lugnt och kommit för sent.
    Men som amrtina skr3ev, det är jobbigt att vara gravid

  • Pippilångstrump

    Ulrika och jenny: kul att se er, ni hittade mig båda två, men inte avr det i någon sjalmonter jag stog då , idag blir det dock det.(vill inte skriva vad det avr, en blev avstängd för att hon hade länkat till just den sidan , men att länka till meandi är tydligen helt ok, fl är bra konstigt)

    Ulrika: det är jobbigt att ha två abrn, det är jobbigt att inte räcka till, men det är jobbigt på ett helt annat vis, när man är gravid orkar man inte och därför räcker man inte till, vilket givetvis gav mig dödåligt samvete och undrade hur det skulle bli. känns bättre att inte räcka till och att det inte är ens eget fel utan att man helt enkelt har två abrn, energin återvände iaf till mig väldigt snabbt, men å andra sidan avr jag till största del mig själv efter kanske en timme? Det avr bara vissa delar som gjorde lite ont och just det ja, de där jävliga eftervärkarna som blir värre och värre för varje abrn man får.

    Jag tycker det är jätteroligt att stå på mässan, har stått två dar nu och som sagt, idag blir det en annan monter. har träffat hur många människor som helst som jag känner/känner till och hur många saker som helst som amn skulle vilja köpa men plånboken räcker inte till, har faktiskt bara blivit en sam ännu och det var en till randig klänning(från ni vet var ) så attjag ahr i båda färgerna, tror det kommer bli en mössa eller två idag och sedan kanske en tränings/lekmatta, så kan jag bli av med degmagen och sitta skönt när man leker, plus att******grannarna slipper höra en legoback vältas över golvet, tror ni vi kan skicka räkningen till dem?

  • Pippilångstrump

    ann: samma sak fick jag, förr avr man tvungen att ha en bra anledning, det tyckte jag att jag ahde, jag tyckte jag lämna ut någon annan, men nix pix, fick inte använda anonymfunktionen på någon vecka för det. Sedan ställde jag lite frågor på forumet(för ett projekt vi ahde i skolan) fyfy Frida avr det då och tråden togs bort fortare än kvikt, hade jag inte skrivit att det avr för skolan lär ju ingen ha haft något att klaga på direkt.
    Jag tror att det är så att vissa får skriva precis vad de vill och andra okända får det inte.

  • Pippilångstrump

    Martina: nej, vi delade på vagnen och nu går alltid Mea, använder den bara om vi ska typ gå in till stan så S kan åka vagn och M kan få åka på den eller på packväskytan om hon blir för trött.

    Jenny: tidigare fick man bara det om det fanns bra skäl tydligen, nu får alla skriva värsta konstiga inläggen. Tycker ifs att man ska få ha ett skäl, men när man ahr det så fattar jag inte.

    Martina: ja det tror jag, eller rättare sagt det måste de. Kan berätta att när jag ahde skrivit att jag ville att de undvek att jag sprack så var hon ganska bestämd på att jag skulle ligga ner på rygg under kryssvärkarna. Så fundera på vad du skriver och vad det kan få för konsikvenser. Jag skrev tex att Jan MÅSTE få stanna kavr eftersom jag ahde en så gräsligBB visstelse sist, nu vet jag inte hur det ahde blivit eftersom vi direkt sa när han kom ut att vi kommer åka hem(vilket det verkade som att det aldrig ahde varit emd om)

    Mea var den första att få¨veta, men en 13 månaders förstår inte innebörden .

Svar på tråden Nätmammorna hänger kvar sen januari 2005 :-)