Inlägg från: TheodorMiranda |Visa alla inlägg
  • TheodorMiranda

    Pinsamma fisar

    helt klart en favvo tråd detta :D
    *asg*

  • TheodorMiranda

    Jag kan berätta en historia som handlar om min syster! Kommer inte ihåg någon om mej själv ännu men det lär nog komma!!

    Min syrra o hennes man hade en golden retriver hund, en varm sommar dag så skulle hon gå till affären och beslöt sig för att ta med sej Frasse ( hunden )
    Hon var klädd i en kortsommar klänning!
    Kom till affären och band hunden runt stolpen o gick in o handlade.
    När hon kommer ut så böjer hon sig ner för att ta upp kopplet, då fiser HUNDEN högt o tydligt.. O folk runt omkring henne började kolla konstigt på henne, det enda hon kom för sej att säga var " Det var inte jag, det var hunden"

    Haha men vem f*n trodde på henne? Alla skyller ju på hunden :D

  • TheodorMiranda

    Nu kom jag på en historia om mej själv!

    När jag fyllde 20 år så skulle min mamma o jag åka till Teneriffe.. Detta var första gången jag skulle flyga och var jävligt nervös!
    När vi hade checkat in så sa jag att jag bara skulle ut o röka ( o kände hur det tryckte på där bak)
    Gick ut där ute o tände en cigg, kollade överallt o där var tomt på folk!
    Så jag släppte mej, ganska högt.. men ingen hade ju hört.. Trodde jag!
    Jag rökte upp min cigg o fimpade, helt plötsligt så hör jag en brakskit!
    DÅ visar det sej att en gubbe på 70 år hade stått runt hörnan o hört mej släppa mej! Så då tyckte han oxå att det var fritt fram! haha
    Snacka om att jag skämdes!
    Värsta av allt, vi skulle på samma plan! Jag trodde jag skulle dö..

  • TheodorMiranda
    heidi1986 skrev 2008-04-11 16:27:26 följande:
    hehe jag har en liten rolig iallafall...direkt efter förlossningen och det var dax att sy så kände jag att jag fick mag knip och med barnmorskan sittandes med huvet där nere så kunde jag ju inte fisa tängte jag,så jag knep allt vad jag hade men rätt som det var så kom den jäkla brakarn rakt i barnmorskans ansikte och det enda jag kunde säga var *åhh de var skönt*
    *asg* usch vad hemskt! Vad sa BM då?? =)
  • TheodorMiranda

    haha, här hemma är min sambo van med det mesta oxå =)

  • TheodorMiranda

    *skrattar så att jag gråter* världens bästa tråd :D

  • TheodorMiranda
    Livetsgåva skrev 2008-05-24 20:56:33 följande:
    Har precis varit ute med våra vänner i skogen och grillat.Perfekt kväll,go mat och så....Dom hade sin husbil med sig,ch när vi skulle åka hem,så släppte jag mig ! Tyst...men....stanken,den kom....Alla i husbilen började att ulka sig med gång!! Där satt jag...låtsades som inget hade hänt* skrattar*
    haha du är jju pinsam syrran=P
  • TheodorMiranda
    Leo1961 skrev 2008-06-05 11:18:31 följande:
    Jag stod ensam i en hiss på ett stort hotell i USA för ganska många år sedan. Hade väl en nio våningar ner eller så... Kände mig lite "orolig" i magen efter gårdagens kryddstarka mexikanska buffé och ett försvarligt antal Papst Blue Ribbon och la av en fasansfull stinkare som fick boaseringen i hissen att ruttna direkt. Sände en tacksam tanke till Vår Herre att jag inte sket på mig och plötsligt låter det BING och hissen stoppar på femte våningen.In kliver en jävligt snygg brud i tjugofemårsåldern och går RAKT IN i mitt giftgasmoln av bajsmolekyler. Jag ser på hennes ansikte att detta var inget hon väntade sig att möta halvnio på morgonen när hon nydushad och fräsch gjort sig redo för en god frukost... Hon stirrar på mig med avsmak och jag stoppar hissen på våning tre och tar trapporna ner. Åt inte frukost på hotellet den morgonen och hade turen att aldrig se tjejen igen.
    hehhe skrattar så att tårarna rinner.. Stackars dej, eller ska jag säga stackars tjej? :D
  • TheodorMiranda
    Omutifallatt skrev 2008-06-11 18:31:25 följande:
    Jag stod vid busshållsplatsen vid kl 05:15 och väntade på bussen till jobbet. Har stått där själv, varje arbetsdag i flera veckor, och väntat utan att ha sett en levande själ. För det är ju en okristlig tid och allt...På morgonen kan jag vara lite orolig i magen och jag lyfte helt enkelt lite på benet, ni vet, och la av en riktig brakare.Då hör jag ett frust bakom mig. Där står en riktig hunk i 30-års åldern!Han fick uppleva min gas med alla sina sinnen kan jag säga
    haha har varit med om ungefär likadant här!
  • TheodorMiranda
    javalady skrev 2008-06-16 21:37:17 följande:
    Okej... Jag får erkänna lite jag med, efter att ha suttit och skrattat åt er. Hade ätit något olämpligt en dag för min mage var riktigt bubblig.På kvällen när vi gick och lade oss kände jag att nu var det dags att släppa lite väder - till min sambos stora förskräckelse... Jag hävdar bestämt (ironiskt) att det alltid bara luktar syren eller rosor men det gör inte han Nåja, min sambo fasade över mitt vädersläppande (som skedde under täcket) men jag lugnade honom - nä, det luktar nog inte så mycket... Sniffade till lite... Nä, luktar inget... Sniffade lite till och ropade sedan "GÖÖÖM DIG!!!" till honom. Jag kan ju säga att den inte luktade varken syren eller rosor... Så nu vet man om det är nåt på gång när någon av oss ropar "GÖM DIG!"
    Visst luktar det nästan alltid syren eller rosor? Vem vågar påstå något annat? :D
    *asg*
  • TheodorMiranda
    svensdotter skrev 2008-06-17 23:41:28 följande:
    nu e jag äntligen tillbaka nu e min data FRISK!!Häromdagen hitta ja en påse lussekatter i frysen o jag älskar lussekatter värmde påsen tog med den ut i solen o mumsade i mig hela påsen själv.Senare på kvällen skulle jag in till stan o fick ta bussen in..kände mig lite gasig o fick fram en tyst lite varm fis...och hela bussen stank lussekatter..Skulle senare på ett möte i en styrelse jag e med i..kunde inte hålla mig o tänkte att om den luktar lusse katter o någon komenterar det kan jag inte hålla mig för skratt..sp jag gick på toa..slöppte av mig redigt där inne..strax efter skulle ordförande in på toa...efter en stund kommer han ut och tittar på mig och frågar om jag ätit lussekatter på toa och tyckte jag kunde bjuda...då kunde jag inte h¨lla mig...då as garavade ja o släppte mig en högljud fis så klart....o som luktade ja just LUSSEKATTER!!!!
    *Asg* faaaaan vad pinsamt :D
Svar på tråden Pinsamma fisar