Inlägg från: Ammi82 |Visa alla inlägg
  • Ammi82

    Pinsamma fisar

    jag skrattar också så att tårarna bara rinner.

    Jag, utan att mena det, släppte mig när vi hade sex. En ljudlig en! Vi har varit ihop i över två år, men ändå tyckte jag det var så pinsamt samtidigt som vi både skrattade så vi grät Vi kunde inte fortsätta på ett tag


    Nya bilder i galleriet
  • Ammi82

    Den här var rolig


    Urpan skrev 2008-04-06 19:20:50 följande:
    När jag var gravid med första barnet så var jag lite "slapp i skitan" =)Vi var och badade vid en stor och populär badplats. Vi hade gått till kiosken för att köpa glass (min man o jag) och skulle sen ta oss tillbaka till våran plats. Vi fick sick-sacka förbi alla (flera hundra) människor som låg och solade. Och för varje steg jag tog så visslade det om baken på mig =)(läs: puttputtputtputtputtputt) Och min snälla make gick och asgarvade åt mig. Det var ganska pinsamt faktiskt!
    Nya bilder i galleriet
  • Ammi82

    Ja det pinsamt för att det hände under samlaget, annars brukar jag inte skämmas så där Där har man sex och helt utan varning.....  Konstigt nog tycker min sambo om mig ändå Men gud vad länge vi låg ner där i sängen och bara skrattade..


    teek taak skrev 2008-04-07 10:19:27 följande:
    Hahaha jag förstår att det kändes pinsamt men roligt var det ju
    Nya bilder i galleriet
  • Ammi82

    haha Nää vad elakt av dig!!!!


    Toodels skrev 2008-05-08 03:14:19 följande:
    I kön på maxi ska jag, min sambo och en vän handla.Jag hade så ont i magen och känner bara hur de bubblar, jag kan bara inte hålla tillbaka gaserna, de existerar inte..Tacka gudarna för att de var en varm smygare som kom.Men de tog inte många sekunder innan doften kom, och äggfis var bara förnamnet, de stod en skum gammal gubbe bakom oss, snabbt sa jag att de måste varit ha som fes. ALLA i kön märkte att vi stirrade på honom och genast trodde dom att de var han, alla stod och höl för näsan i kön,.. och där stod denna stakars man och skämdes över fisen som jag släppte..när vi kom hem erkände jag för min sambo att de var jag som var boven i dramat,.. han skrattar än idag åt hur elak jag var mot den stakars gubben
    Varför finns det kondomer med jordgubbssmak när musen ändå tycker bäst om ost?
  • Ammi82

    Haha Du hade tur där på semestern !


    Minnet66 skrev 2008-06-05 14:14:19 följande:
    Jag skulle kunna fylla tråden med fishistorier eftersom min mage lever ett alldeles eget liv. Ett tag åt jag medicin för att bli av med all luft i magen men jag slutade efter ett tag eftersom jag saknade att lägga av en riktigt brakskit, tycker det är så skönt. I varje fall, här kommer två historier:En alldeles underbar sommardag sitter jag i min brassestol på en alldeles underbar sandstrand vid havet. Är på semester tillsammans med en kompis och hennes familj. Runt omkring oss var det fullt med folk. När jag sitter där i solen så känner jag att luften är på väg ut och tänker att jag ska släppa en smygare. Gör så också, det är bara det att tyget i brassestolen är ju spänt och förstärker ljudet med många decibell. Det blir ett stort brak istället. Som tur är sitter en äldre gubbe i närheten och min kompis och hennes barn tittar snett på gubben och himlar med ögonen. Jag nickar instämmande. Jag kunde absolut inte erkänna att det var jag. Nästa fishistoria utspelar sig i ett duschen i en idrottshall. Jag och samma kompis är ensamma kvar i duschrummet (resten av mina lagkamrater är i omklädningsrummet). Vi står kvar och pratar, rätt som det är kommer det ett brak från min bak, har inte känt att den var på väg. Det låter som ett pistolskott. Lite svårt att säga att det inte var jag. Min kompis och jag bryter ihop av skratt. Alla mina lagkamrater undrar ju naturligvis vad vi skrattar åt. Jag ville ju inte erkänna detta men till slut efter mycket tjat erkände jag vad jag hade gjort.Får återkomma senare med fler historier.
    Varför finns det kondomer med jordgubbssmak när musen ändå tycker bäst om ost?
  • Ammi82
    Bomben har säkert uppkallats efter en sådan fis. Först psssssss där tråden brinner och sen boooom när bomben exploderar
    Blåsan skrev 2008-06-12 23:22:27 följande:
    När jag var i 14-års åldern låg jag och två kompisar på ett hotellrum och disskuterade vad som låg bakom ljudet på fisar. Vi hade en teori om att skinorna spelade stor roll för ljudet. Vi bestämde att när nästa fis var på gång skulle man sära på skinorna. Snart kände jag magen fyllas med luft varpå jag sa -"Nu har jag en på gång!" och mina kompisar skrev -"Dra isär, dra isär!!". Jag drog isär och en tyst "psssssssssss" kom följande av ett "BOOM"...Gissa om vi garvade över hela hotellet!
Svar på tråden Pinsamma fisar