• Poppit

    Tips till alla som vill bli gravida...

    Åh, detta måste absolut testas! Inväntar mensen just nu (bim igår eller idag men ingen mens i sikte..) men jag beställer en omgång Glandin ändå!

    Vi har försökt i 4 månader nu utan resultat. Äter dock Efamol (nattljusolja) för att hålla hormonbalansen på en jämn nivå varje månad, då jag haft väldigt oregelbunden menscykel sedan p-pillerstoppet i augusti. Har även fått Primolut utskrivet för att få hjälp med att göra mensen mer regelbunden. Men, Glandin ska absolut testas! Antar att man kan börja äta dem när som helst, men jag tror att jag gör det när mensen är över.. Om den nu kommer, vill säga.. ;)

    TACK för tipset! :)

  • Poppit

    Fick mensen igår kväll, och beställde en förpackning med Glandin 25. Fick mail idag om att de är skickade, så jag borde ha dem imorgon. Ska börja äta dem på en gång då.

    MEN! Jag äter ju Efamol (nattljusolja). Är detta samma typ av tablett som Glandin? Kan man äta dem tillsammans, eller ska jag endast ta Glandin? Vad tror ni?

    Nu hoppas jag verkligen på att det kan hjälpa oss i bebisverkstan! Börjar kännas ganska lönlöst när man månad efter månad får den där jäkla tanten..

  • Poppit

    bruttsnuttan: Ja, det hoppas jag verkligen! Fick ju mensen igårkväll, så det känns som att man vill börja så snart som möjligt! :)

    Jag vet inte om jag ska ta en eller två, eftersom jag äter Efamol också. Vet inte alls om man kan ta dem tillsammans..

  • Poppit

    L1J: Jag skickade efter dem igår, och fick mail idag om att de är skickade och att jag borde ha dem imorgon =)

  • Poppit

    Jag äter jättenattljusolja (Efamol), för att få mer regelbundna menscykler. Kan dock inte se att dessa innehåller Boragoolja.

    Fick hem mina Glandin25 idag, och har nu tagit första tabletten. Är inne på mensdag 2, och längtar galet mycket till äl nu!

  • Poppit

    Jag beställde dem i söndagkväll, fick ett mail igår morse om att de var på väg, och idag fick jag dem =) Ingen snigelpost här, inte!

  • Poppit

    Jag är på dag 15 nu och inväntar äl.. Använder monitor och har högt utslag nu.

  • Poppit

    Nu jäklar har jag äl... Bara o hoppas på att glandinet bidrar med sitt, haha :)

  • Poppit

    Jag är grymt deppad just nu. Dag 19 och fortfarande ingen äl. Det är så man vill gråta! Ringde till kvinnohälsan nyss och frågade vad jag ska göra åt det här med att min äl verkar utebli i stort sett varannan månad, och eftersom jag äter primolut så sa hon att jag är en bit påväg, att den kan göra så att min menscykel först och främst blir regelbunden, men kan även stimulera att få igång äl. Varför inte bara ge min pergo på en gång? Jag ska återkomma efter sommaren om det inte tagit sig då.

    Och sen tyckte hon att jag skulle sluta ältesta- att stressen som det utgör för mig påverkar kroppen negativt. Hon menade att antingen har man äl eller så har man det inte. Har man sex regelbundet behöver man inte äl-testa sig.

  • Poppit

    Jag går ju hos Kvinnohälsan just nu, så jag vet inte vart annars man skulle kunna försöka få pergo ifrån? Jag försökte verkligen kräva att få pergo, men det verkade lönlöst. Inte förns efter sommaren. Och det känns som en evighet!

  • Poppit

    Jag äter både Efamol och Glandin. Om det är samma sak vet jag faktiskt inte..


    Fidget skrev 2008-05-05 12:59:45 följande:
    Hej!JAg skulle köpa Glandin idag, men på Hälsokosten hade tagit bort den för några år sedan och hon rekomenderade att jag istället skulle köpa Efamol. Har ni ngon aning om det verkligen är samma sak?
Svar på tråden Tips till alla som vill bli gravida...