Inlägg från: MiAmore |Visa alla inlägg
  • MiAmore

    Tips till alla som vill bli gravida...

    Det kanske man ska testa Jag inväntar Äl, har precis haft mens. Inne på vårt 12:e försök, och ska påbörja utredning den 6/5. Hade varit SÅ skönt att slippa påbörja utredningen. Hur pass noga är det att börja precis 2 dagar innan Äl?


    ♥Då satsar vi på en 09'a ist då!♥
  • MiAmore

    Jag är väldigt sugen på att testa, men vet inte hur min kära make hade reagerat på det, om han fått reda på vad det kostar.. *ler smått*


    ♥Då satsar vi på en 09'a ist då!♥
  • MiAmore
    Familjen Ekstedt skrev 2008-03-31 14:46:23 följande:
    Jag har förpackningen framför mig...Du ska 2 var dag.Visst dom är inte gartis.. men 300 :- för en garviditet betalar jag gärna :) Isället för 40 000 hos en läkare..Där är 150 i en kartong - 300kr så så då räcker de ju lite mer än 2 månader.. så säg 150 kr is tället för en månad så låter det inte så dyrt :)
    Jo det är väl sant... Men sedan är frågan: om varken Bisolvon eller apiforce hjälpte mig, hur stor är egentligen då chansen att detta ska fungera?
    ♥Då satsar vi på en 09'a ist då!♥
  • MiAmore

    Har funderat och funderat på detta sedan igår.. Är det värt att lägga nästan 300 kr på något som kanske inte ens fungerar? Och känner fortfarande mig lite tveksam, samtidigt som jag känner "jo varför inte egentligen! Detta är ju trots allt vår sista chans att lyckas på egen hand innan vi ska påbörja utredningen.. Kan ju vara värt att testa bara för den sakens skull..." Så ja.. Det blir nog till att ta sig in till stan imorgon och göra ett litet besök i hälsokost affären.. Köra 1½ mil enkel resa bara för att köpa en ask "tabletter" och sedan hem igen.. haha.. Ja, vad gör man inte?


    ♥Då satsar vi på en 09'a ist då!♥
  • MiAmore
    Enira skrev 2008-04-01 11:59:22 följande:
    Vi står på kö till IVF och jag kände som du att lägga 240kr på nåt som kanske inte funkar....men det är i alla fall värt att försöka tycker jag. På hälsoteket sa tjejen som för övrigt var supertrevlig att det är väldigt viktigt att mannen äter zink och kvinnan folsyra :) Så mitt hälsotekbesök blev dyrare än väntat, men i och med att vi har försökt så länge så tänkte jag att det kan vara värt istället för att bara sitta och vänta på IVF i 3 månader.
    Jo det där med att mannen ska äta zink har jag med hört. Men tyvärr är min man VÄLDIGT skeptisk till allt sådant, jag får inte ens honom att äta vanliga vitamin tabletter.. *ler smått* Så tyvärr tror jag att det enda som skulle kunna få honom att börja äta zink tabletter, är om en LÄKARE säger åt honom, att han ska börja med det..
    ♥Då satsar vi på en 09'a ist då!♥
  • MiAmore
    plantan skrev 2008-04-01 12:14:12 följande:
    miamore du kan beställa på nätet jag beställde på söndagen o fick dom igår så det e ju snabbt.. tro det ligger länkar längre upp i denna tråd..
    Ja jag har funderat på det... Så, kanske man ska göra då? *ler*
    ♥Då satsar vi på en 09'a ist då!♥
  • MiAmore

    Alltså det finns olika märken av samma produkt sas. Det som skiljer är namnet och priset. Dvs olika produkter och tillverkare med olika namn och olika priser, men samma innehåll och verkan


    ♥Då satsar vi på en 09'a ist då!♥
  • MiAmore
    Poppit skrev 2008-04-01 16:07:42 följande:
    Jag äter jättenattljusolja (Efamol), för att få mer regelbundna menscykler. Kan dock inte se att dessa innehåller Boragoolja.Fick hem mina Glandin25 idag, och har nu tagit första tabletten. Är inne på mensdag 2, och längtar galet mycket till äl nu!
    Hur lång tid tog det innan du fick hem dem? Jag beställde dem i middags idag
    ♥Då satsar vi på en 09'a ist då!♥
Svar på tråden Tips till alla som vill bli gravida...