Inlägg från: mmelody |Visa alla inlägg
  • mmelody

    Tips till alla som vill bli gravida...

    ingen mer som har plussat ? nu vill jag se P L U S !

  • mmelody

    beccan: glandin heter tabletterna, som innehåller borago :P

    didofido: nej, ingen erfarenhet tyvärr! ta ett clearblue

  • mmelody

    Hallonet80: Det är ingen fara att äta glandin efter ÄL. kolla bakåt i den här tråden nån sida, så är de en tjej som har skrivit och förklarat detta!

  • mmelody
    didofido skrev 2008-04-16 14:18:09 följande:
    jag har nu ätit Glandin25 i 12 dagar, 1 om dagen. Jag kollade med vårdcentralen idag å berättade hela historien. honsa då som ni säger plus är ett plus oavsett test, men däremot kan de vara inkorrekta då de visar minus.. men shiiiit jag är så osäker fortfarande! men jag tar ert råd å testar med clearblue.. men inte förrän efter söndag =).. kram på er!
    wohoo fan va kuul, grattis
  • mmelody
    Surkatt skrev 2008-04-16 16:12:31 följande:
    Liin: Spännande! Håller en tumme... Alltså, jag har inte hållit så här många tummar för andra på väääldigt länge. Har ju mest sen mitt MA varit bitter och missunnat alla andra sina graviditeter (ja, jag är en dålig människa) men nu är det bara ROLIGT att höra om alla sympton och förhoppningar och plus. Jag har sagt det förut men jag hoppas verkligen att alla vi boragobabes plussar pronto!
    haha, jag håller helt med
  • mmelody

    Grattis till er som har plussat

    Tyvärr så vaknade jag med mens imorse blää.. blev så arg! jag trodde ju verkligen på detta.. aja, får väl se positivt att den kom när jag verkligen INTE va gravid, än att den håller på och är sen, och man undrar vart den är fast man testar minus.. aja, nya tag nästa månad då, då ska jag fan börja köra med ÄL stickor, nån som har något tips på vart man kan köpa BILLIGA såna ?

Svar på tråden Tips till alla som vill bli gravida...