• SusanneJ

    Ska man få bada toppless i badhus???

    ja, tycker du att kvinnor ska få bada toppless i offentliga badhus om dom vill??

    ett argument är ju att "om männen får bada toppless så får kvinnor".

    vill nu veta vad alla ni tycker!!! kom igen, rösta och härja fritt.


    (¯`°?.¸ ღ Ebba 061210, och lilla skrutt i magen ღ ¸.?°´¯)
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Ska man få bada toppless i badhus???
  • Dorian Ertymexx

    Men gud vad med moralkärringar det är på den här siten då... 77% nej???


    Amalthea skrev 2008-03-28 19:07:12 följande:
    Jämställdhet är helt fel ord för detta.Jag tycker inte kvinnor ska gå runt och bada topless.för jag tycker det är äckligt.
    Grattis. Hela patriarkatet tackar dig för din kvinnofientliga åsikt.
  • Pirog

    för min egen del så vill jag inte se nakna människor, tycker inte de flesta ser ok ut nakna inkl. mig själv, men tycker självklart de kan bada nakna om de vill, jag behöver ju inte titta;)


    Pormoicheia skrev 2008-03-28 19:20:31 följande:
    Angående att det skulle vara "äckligt" och att det är något folk vill "slippa se".Vad är det som är äckligt och vad är det som är så hemskt med ett par bröst att det är något man skulle må bättre av att slippa se?
  • Vigrid
    tamate skrev 2008-03-28 19:04:53 följande:
    Jag blir ju helt mörkrädd av att bläsra här i tråden, vad har människor för uppfattning egentligen??Att inte fler män skriker rakt ut i tråden tycker jag är förvånande när kvinnor målar upp dom som våldtäksmän allihopa, för herregud om en man ser ett par bröst för han blir ju störtkåt på fläcken så är dom allihopa. I vissa länder så stenas kvinnor som blivit våldtagna för det är dom som hetsat upp mannen genom att visa sig utmanande (ett ben eller en rörelse i genomhåret eller vad det kan vara mannen kommer på) för kvinnan borde veta att män inte kan kontrollera sina sexuella lustar, jag trodde vi hade kommit längre id eta landet men efter att ha läst i denna tråden så ser jag att vi är på den nivån här med.Att inte kunna ta med barnen till badhuset för dom kan råka se ett par bröst, so what?? dom ser ju männs bringor hela tiden på badhuset och män döljer ju inte så mycket av kroppen ,men det är ju ok för killar för dom är ju inte sexuella till sitt yttre?? vad i helsicke lär man dottern med den attityden, hennes kropp ska endast vissas i sexuella syften och bör täckas. välkommen burka.Och kvinnor, sluta för helsike att jämt bli avensjuk när ni ser andra kvinnokroppar, det är ju bara ni som blir hysteriska och jag misstänker att det är en sådan sak som ligger bakom dom flestas förfäran.Och vilken ramaskri det är, det är som skämtet när Hassangänget ringer tullen och tror att vi ska bli invaderade av tyska bögar (vet inte hur många som kommer ihåg skämtet) samma vanvettiga ramaskri är det här.Tror ni verkligena tt vi blir invaderade av nakenbröstade brudar p all abadhus bara för att det helt plötsligt är helt lagligt istället för som nu att det beror på personalen på badhuset?Dom som har lust visar redan brösten och jag har svårt att tänka mig att det blir en hipp innetrend att bada toppless.Sjukt.
    Hihi, du kan det här med att formulera dej!
  • Bakom molnen

    Så länge nakna bröst väcker anstöt hos så många finns det nog anledning att ha toppless-förbud inne i badhus.
    Det handlar ju om att visa hänsyn mot dem som inte är så "frigjorda".

  • Dorian Ertymexx

    Bakom molnen skrev 2008-03-28 20:17:42 följande:


    Så länge nakna bröst väcker anstöt hos så många finns det nog anledning att ha toppless-förbud inne i badhus. Det handlar ju om att visa hänsyn mot dem som inte är så "frigjorda".
    Eh, jaha? Ska man se på samma vis med homosexuella, folk som ammar sina barn offentligt...?
  • Takhiza

    Tycker inte de handlar om frigjordhet direkt. Jag tycker att visst, man kan ha topless på badhus men då kan man fan ha helt näck med. Ska man inte behöva ha tyg på brösten behöver man inte ha de över allt annat heller.

    Ett enkelt sätt att lösa konflikten borde vara ett badhus där man kan bada nakna och ett där man behåller badkläder på. Så, fixat! De var väl inte så jäkla svårt?

  • Dorian Ertymexx
    Takhiza skrev 2008-03-28 20:34:17 följande:
    Tycker inte de handlar om frigjordhet direkt. Jag tycker att visst, man kan ha topless på badhus men då kan man fan ha helt näck med. Ska man inte behöva ha tyg på brösten behöver man inte ha de över allt annat heller. Ett enkelt sätt att lösa konflikten borde vara ett badhus där man kan bada nakna och ett där man behåller badkläder på. Så, fixat! De var väl inte så jäkla svårt?
    Eller speciella tider och så.
  • ploppviola

    Nej,nakna kan dom vara hemma, ser smaklöst ut o passar inte bland badande barn


    Jacob Isac Pontus:mina skatter
  • Takhiza

    Dorian Ertymexx skrev 2008-03-28 20:35:00 följande:


    Eller speciella tider och så.
    Ja precis. Personligen skulle jag föredra att de inte är topless och då skulle de väl vara fint om alla kunde få som de ville Varsitt badhus eller speciella tider.
Svar på tråden Ska man få bada toppless i badhus???